Arafatka je najdebilnejší "módny" doplnok aký som za svoj život zažila.Ešte keď majú šetci tú čierno-bielu,tak to je gól ako ozaj,vypadá to otrasne,kebyže si aspoň kúpia s iným vzorom alebo aspoň v inej farbe...nieee....šetci to isté okolo krku.Česť výnimkám samozrejme.Ale je to otras.Ešte keď to majú punkáči emáci...no dobre,ale keď si to dajú tie bábiky alebo tí ktorí majú úplne iný štýl obliekania a správania sa a zavesia si to na krk. Ako sorry ale vidieť pomaly že nie ružovú bábiku s arafatkou na krku len preto že je to "cool", aaach konec.
jasnenosim ... dost v pohode vec to je hlavne ked je chladno... a hlavne nenosim to kvoli image ale preto ze sa v tom ja osobne citim pohodlne, tazke tym padom mi ani nijak zili netrha ze to maju aj iny ludia
nosim, mam vsak iba taku tmavo ruzovu alebo az fialovu, cem inu si kupit len dako nenisu prachy....a cela by som original z egypta, neviem ci sa to da u nas zohnat....
noo nosim xD ale zas nie stale xP
mam ciernobielu xD ale ta je taka origoooos xD lebo som ju dostala vymennym obchodom s kamosom xP tak ta ma aj story zaujimavu xD
a druha je taka s nearafatkovskym vzorom xD lebo nanej su mackovia a hviezdicky xD a je tmavozelena so zelenym xD
nosim ich xD no len niekedy xP ked sa hodia xD ked mam naladu xD
momentalne som zavisla na mojom Ľajbľiku xD xD xD na takej rasta capici xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Ružové ms straaašne iritujú
» www.birdz.sk/forum/akej-farb...
» www.birdz.sk/forum/arafatka/...
dal som ju racej kamoske
mam ciernobielu xD ale ta je taka origoooos xD lebo som ju dostala vymennym obchodom s kamosom xP tak ta ma aj story zaujimavu xD
a druha je taka s nearafatkovskym vzorom xD lebo nanej su mackovia a hviezdicky xD a je tmavozelena so zelenym xD
nosim ich xD no len niekedy xP ked sa hodia xD ked mam naladu xD
momentalne som zavisla na mojom Ľajbľiku xD xD xD na takej rasta capici xD