nenosím, lebo nepoznám teda už trochu hej ale také, čo vypadajú ako náramok si niekedy dám..a potom sa musím pýtať každeho že kolko je hodin, a ukažem mu svoje hodinky
ja som maval kedysi naramkove hodinky, no stale nejakou nahodou mi ich pokazil raz otec, raz mama a raz brat.
ked som odisiel z domu, tak som dostal od brata take mile oranzove hodinky detske s bartom simpsonom
kedze byvam sam, tak mi ich nema kto teraz pokazit a pripominaju mi domov a to, ze som dieta prakticky stale
na 18tku som dostala, vysnívaný darček a nosím ich stále, keď som ich mala v oprave tak to bolo pre mňa utrpenie, a to som vtedy robila na hrade, že som si potrebovala sledovať čas.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ked som odisiel z domu, tak som dostal od brata take mile oranzove hodinky detske s bartom simpsonom
kedze byvam sam, tak mi ich nema kto teraz pokazit a pripominaju mi domov a to, ze som dieta prakticky stale
mam ich uz rok
preto nosím mobil
Nosím prstene, retiazky.. to mi stačí, hodinky by boli zbytočné