Ja sa bez mojich (ručičkových) hodiniek nepohnem ani na krok Keďže nikdy nič nestíham a musím preto stále sledovať čas, bola by neskutočná otrava spoliehať sa na mobil, stále ho držať v ruke, premiestňovať z miestnosti do miestnosti, do kúpeľne, kuchyne, na WC, vonku, ...
povodne som chcel samsung galaxy watch active 2...ale odradila ma ta vydrz baterky.
tak som rozmyslal. xiaomi mi band 4 vs samsung galaxy fit....ked som videl aky je xiaomi shit tak som siel do samsungu. aj napriek tomu ze technicke specifikacie su velmi podobne ale samsung si za to pyta viac ako dvojnasobok tak som milo prekvapeny.
hlavne sa mi paci automaticka detekcia spanku. takze viem presne kedy a ako dlho a dobre som spal. nakolko moj spanok stoji za picu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
tak som rozmyslal. xiaomi mi band 4 vs samsung galaxy fit....ked som videl aky je xiaomi shit tak som siel do samsungu. aj napriek tomu ze technicke specifikacie su velmi podobne ale samsung si za to pyta viac ako dvojnasobok tak som milo prekvapeny.
hlavne sa mi paci automaticka detekcia spanku. takze viem presne kedy a ako dlho a dobre som spal. nakolko moj spanok stoji za picu
Pretože viem o čom hovoríš... @1