vädšinou chodievam na lahko, tak ho nemám kam strčiť:/ peniaze v teniske sa dajú ešte zniesť, ale občiansky?ale asi by som mala začať byť zodpovednejšia
Tlaci ma to vo vacku , je to na chuja penazenky som proste vzdy neznasal..... obciansky si beriem len ked idem pit , inak je mala pravdepodobnost , ze ma odchytia a keby aj , kludne tych 500 korun zaplatim.
Niekto nema rad kravaty a niekto penazenky. Sloboda pohybu amen.
vždy, keď som išla po nociach vykonávať ilegálne aktivity, nechávala som ho doma, ale raz nám po tom, čo ma taký nácek atakoval, sme volali fízlov a že som mala vtedy občiansky na hope mi bolo prd platné.. ale vykecali sme to odvtedy sa ho pri sebe snažím nosiť stále.
ja ho nenosím skoro nikdy len ak idem niekde na pivo abo čo a by pýtali odo mňa,čo sa síce nestáva,ale tak pre istotu ale v podstate skoro vôbec ho nemám privelký
Vždy a všade, dokonca aj v okamihoch, kedy si so sebou neberiem peňaženku, v ktorej ho zvyčajne mávam... Neustále nejako musím myslieť na to, že ak sa náhodou niekde niečo stane (nemusí to byť nutne niečo tragické, ale proste... niečo), tak mi doma iba ťažko pomôže. Okrem toho to vyžaduje zákon
ešte ho nemám, ale 15 už mám ... ale v septembri ho už budem mať :p ... a predpokladám, že o krátkudobu zas zmizne, ako všetky veci, ktoré mi mama nakáže pchať do takej malej priehradky v taške alebo v peňaženke
áno. Lebo som chodiaca paranoja (a niekedy som tiež citovo nestála, tak chcem mať pri sebe doklad, že mám 18, keby som sa potrebovala urýchlene a veľmi súrne ožrať... paradox je, že zatiaľ odo mňa ten občiansky vypýtali iba dvakrát)
tak to ty zavidim, ja musim mat este ten stary velky tak aj koli tomu velku penazenku tak mi to zavadzia a to len koli obcanskemu, nic ine neni take velke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Niekto nema rad kravaty a niekto penazenky. Sloboda pohybu amen.