@6 to si mozes podat ruku s mojou frajerkou ..ona tiez uz asi mesiac hlada cizmy a vsetke sa jej zdaju cudne,zvlastne a nepekne..a ked si uz najde take, co sa jej pacia,nikdy nemaju dobre cislo
milujem čižmičky aj v lete ich nosím no len že v lete nosím kovbojské čižmy ku riflovým kraťasom a krátkemu topu a v zime nosím kožušinkové čižmy k legínam a šatovému tričku
Väčšinou nie, tohoto roku mám dvoje celkom zverejniteľné, ale prejdem na boty (t.j. neurčité zhluky textilu a gumy nepresahujúce členok) príp. číňany (najlepšia obuv do snehu), keď bude ozaj zima.
Čižmy sú v zime dôležité. Pokiaľ nechcete ochorieť a byť fit je jedno ako budete vyzerať, hlavne aby ste boli v poriadku. Veď teraz existuje aj plno luxusných ženských čižiem ... » damskecizmy.info/gumene-cizmy/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Od nôh sa najskôr prechladne.
a všetky čižmy su nepekné a pekné majú zle cislo presne @7
nieco podobne ako toto, len kratsie, a kusok iny dizajn a proste na ten styl no
2vzTJOZO4X5sga96eiXCw&prev=/images%3Fq%3Dsteel%2Bobuv%26um%3D1%26hl%3Dsk%26safe%3Doff%26sa%3DX%26biw%3D1366%26bih%3D643%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=1072&vpy=230&dur=1459&hovh=128&hovw=128&tx=96&ty=46&oei=JWvzTPvKFpGYOrvwnPIJ&esq=2&page=2&ndsp=21&ved=1t:429,r:12,s:19" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku www.google.sk">» www.google.sk/imgres?imgurl=h...
» www.google.com/imgres?imgurl=h...
Ale podľa mňa sú to čižmy a pod nohavicami vyzerajú ako bagandže