Túto hlboko filozofickú diskusiu zakladám preto, lebo ja som roláky vždy neznášala, škrtili ma a vyzerala som v nich ako žirafa Tak by ma len zaujímalo, či máte niekto na ne podobný názor.
a vlastne mám ešte dve rolákové veci s dlhým, ale jedno má tú rolákovú vec tak veľkú, že je to skôr nástroj na maskovanie chýbajúcej podprsenky, než rolák
a to druhé má diery na pleciach, takže tiež nie taký ten nudný rolák
Roláky nosím vtedy (hlavne tie jednofarebé) ak chcem na vrch masívny náhrdelník alebo nejaké šialené korále, dobre to vynikne, inak nosím častejšie svetre a mikiny a k tomu šatky, tunely a tak
Ja mám tuším väčšinu zimných svetrov rolákov a ani som si to neuvedomila, kým sa ma na to kolegyňa nespýtala. A aj na jeseň mám asi tri tenké roláky, lebo to super vyzerá ku kabátu,nemám rada holý krk a v šatke si pripadám príliš zababušene. Ale túto zimu som celá ako zemiak v páperovej bunde a obrovskom šáli až po uši. Tiež som ich kedysi neznášala.
mne sa to páči aj mi je to pohodlné aj mi je teplúčko, ale niekedy mám nejaký slabý žalúdok alebo čo, a nejako ma to irituje na krku a mám pocit na zvracanie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a to druhé má diery na pleciach, takže tiež nie taký ten nudný rolák