Nosíte to oblečenie aj medzi ľudí ,alebo len na doma?
Ja napríklad nosím.Dokonca nielen po súrodencoch, ale aj od suseda , ktorý to nemá kam dávať a tak mi to podaroval.Vôbec mi to nepríde trápne, dokonca ani to , že tí moji súrodenci sú dvaja brat
Tak keď som bol malý tak ako úplne v pohode,dáke tričká,košele-niekedy som to nosil aj normálne.Teraz hádam už iba jedno tričko aj to len tak na doma,alebo keď neviem nájsť vrch z pyžamy,respektíve sa mi nechce hľadať .
kedysi som po bratovi (ale to boli normálne nové veci, kt. sa jemu nepáčili/boli mu malé), teraz si občas požičiam niečo maminine (minimálne), ale inak nie. som na to dosť háklivá (akože nie z dôvodu, že by som bola fajnová, alebo, že potrebujem nejaké špeci nové handry a podobne, ale skôr tak z praktického hľadiska + paranoja robí svoje )
no z metal shopu, muničáku a us army sa veci po niekom kúpiť nedajú, súrodencov nemám a nie som na tom tak zle aby som musel po niekom nosiť veci takže nie.
no ja dkao so sestrou si nemenim a niekedy si dam len ona mi vzdy vynada.. ze co jej nosim ked ona nemoze moje .. ale kedsi da ona moje tak ja sa potom vyhovorim ze ona si moje poziciava tiez!.. a inak nie a chcela som taku koselu co oco kedbol mlady nosit len mama mi hned ze cisom normalna take hnusne nosit :/
prednedávnom som bol v škole v nohaviciach od staršieho brata, tričku od mladšieho brata a topánkach od strýka (chcel som ich nosiť len ako pracovné, ale sú veľmi pohodlné, tak v nich chodím často)
od mladšieho brata mám mikinu a pár tričiek lebo on strašne rýchlo rastie a záleží od toho aké vynosené sú tie veci ...zničenejšie len doma a zachované aj von
ani nie, to skor ja niekedy dám mamine nejaké tričko a to preto, lebo ja som teraz schudla hrozne a predtým ako som schudla, bola som vtedy jej postavy, tak teraz ich nosí ona
a keď už po niekom tak sa mi stáva jedine to že prasesternica je nákupná manička a vela vecí si dá na seba jeden možno dva razy alebo vôbec tak mi občas sa dostane pár kúskov od nej
nosiť ako v zmysle privlastniť si niečiu vec, to nie...ale s mojou milovanou Silvinkou si bežne požičiavame šaty.. no čo, veď je to rovnaká veľkosť a na čo by mi bolo osmoro čiernych šiat
nie, takmer nič, jedno tričko na spanie môjho priateľa a keď od zúfalstva neviem čo na seba idem kradnúť mame, ale to väčšinou opasok, hodinky a podobne
avšak keď som bola malá na doma som mala veci väčšinou zo sekáča a vôbec sa zato nehanbím, ja som hneď všetko zničila, keď som sa hrala vonku
ba pokial je to v ramci rodiny alebo v ramci kamaratov ze si nieco poziciam tak nemam problem..pokila by to malo byt po cudzom tak v zivote nikdy ..ale ked to dkoamu nevadi neodsudzujem to ide iba o moj osobny pocit
teraz už nie, ako malá som nosila aj veci od rodiny, väčšinou len na doma, ale niektoré občas aj von,ak išlo o nenosené veci alebo veci oblečené 1-2 krát.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
do 12tich som tusim po nom veci aj nosila ..len na doma .. potom uz nie
prednedávnom som bol v škole v nohaviciach od staršieho brata, tričku od mladšieho brata a topánkach od strýka (chcel som ich nosiť len ako pracovné, ale sú veľmi pohodlné, tak v nich chodím často)
A vonku sestrine veci, tie si menime/poziciavame uplne bezne
mama nosi mensiu velkost a bratia su strasne velki odomna. teda nemam co "dedit"
avšak keď som bola malá na doma som mala veci väčšinou zo sekáča a vôbec sa zato nehanbím, ja som hneď všetko zničila, keď som sa hrala vonku