Asi Elanovka - Bosorka, Laska moja a pozerajte sa mi do oci, a potom od Belinda Carlisle - heaven is a place on earth, je ich vela, ale tieto ma teraz napadli
Horkyze slize, Para a potom take metalove balady rozne, vsetko co mi pripomina urcite chvile v zivote pekne pri ktorých mi tá hudba isla.. presne si pamatam ich do detailu nech su akokolvek daleko v minulosti.
Na nič konkrétne si nespomínam, ale keby tomu tak bolo, vylinkovala by som všetky songy, kt. som zvykla počúvať do zbláznenia do okola.Veľmi živo mi pripomínajú to obdobie a absurdné detaily..
to bola opekacka s kamaratmi.. naozaj velmi podarena..s kamaratom sme to strasne spievali.. tam som ukoncil kamaratstvo s dalsim..dost veci na jednu pesnicku..
leto pred dvoma rokmi a spomienky na iste slecny..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
spomienky na spolužiakov, školu......
u mňa je to skladba od Lucie - Chci Zas v Tobe Spát
a ešte she will be loved od maroon 5,
pri týchto rozmýšľam.
Na nič konkrétne si nespomínam, ale keby tomu tak bolo, vylinkovala by som všetky songy, kt. som zvykla počúvať do zbláznenia do okola.Veľmi živo mi pripomínajú to obdobie a absurdné detaily..
tie staršie (tak 3 roky dozadu)
tie novšie (cca. rok dozadu, ani to nie...
od Daniela Landu - Protestsong...to zase hrali na kamarátovom pohrebe
a teraz tie veselšie
od Horkýže Slíže - Líza a Wendy...to bola spoločná pesnička s mojim bývalým
od Orlik - Ty vole Ládo!...časy keď som chodila do Močenku von
od H16 - Byť či nebyť...vzťah s iným bývalým
možno keby dlhšie premýšľam tak by ich bolo o veľa viacej...veľa pesničiek mi veľa vecí a skutkov pripomína
to bola opekacka s kamaratmi.. naozaj velmi podarena..s kamaratom sme to strasne spievali.. tam som ukoncil kamaratstvo s dalsim..dost veci na jednu pesnicku..
leto pred dvoma rokmi a spomienky na iste slecny..
tato mi zas pripomina vsetky tie cesty vlakom..
leto pred rokom..brigada
silvester u kamarata na chate 2007
posledne leto..
Simple Plan - I´m just a kid
Obe ako spomienka na najúžasnejšieho človeka v mojom živote
toto je omnoho lepsia a hlavne uplna verzia paci saaaa ^^
Memories of GREEN
Main Theme from Missing
a dajme tomu
Moonlight Sonata od Beethovena