Neviem ako sa to stalo,ale vcera vecer mi praskla obrazovka na notebooku,teda ta vnutorna cast ani som do toho nebuchla ani nic,iba zrazu pocujem puk...myslite ze mi to uznaju ked to dam na reklamaciu...notebook nemam asi 3 mesiace a uz toto ((
Hmm....velmi zaujimave..vystriedal som uz zo dessat notebookov a cital som uz strasne vela for ale zeby obrazovka pukla len tak....isto to bude chyba konkretneho kusu ale neviem ci ti to uznaju ako reklamaciu...ale ako uz bolo povedane za pokus nic nedas a mozes iba ziskat
tam staci malililililililililililililililililililililililililililinka chybycka (puklinka) od vyroby a moze sa stat presne toto. reklamaciu ti musia uznat
Presne to mam aj ja, ale ta puklina je uplne taka slabucka... Do opravy ho uz odnasam pol roka, ale stale sa mi nechce jebat do ZA
Nefunguje mi klavesnica, chybna pamat zasekava PC pravidelne, odjebal som zeleny konektor na jack, nalepky som postupne strhol spotenymi rukami, chyba mi tlacitko TAB, lak schadza dole koli rukam stale polozenym na notase, puknuty displej... uznaju mi reklamaciu?
vsak daj na reklamaciu a uvidis. Vsak das na reklamaciu, ze ti pukla obrazovka, ziadny naraz pri nej nebol. Reklamaciu ti musia spisat, a potom si pockas 30 dni kym sa vyjadria a nie je problem. A potom ti bud uznaju, chybny vyrobok alebo neznaju
Daj reklamovať a uvidíš. Ak prasklina bola spôsobená výrobou nič sa nedeje. Ak prasklinu si spôsobila ty máš smolu. Puknutie (vypáčenie rámu) vo väčšine prípadov si spôsobí sám užívateľ nesprávnym používaním.
mam toshibu...som zvedava co mi povedia..ja som fakt s tym nic nerobila...iba som si odskocila a pocuj puk..kukam ze co kde puklo a potom zistim ze to monitor na notebooku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Nefunguje mi klavesnica, chybna pamat zasekava PC pravidelne, odjebal som zeleny konektor na jack, nalepky som postupne strhol spotenymi rukami, chyba mi tlacitko TAB, lak schadza dole koli rukam stale polozenym na notase, puknuty displej... uznaju mi reklamaciu?
Daj reklamovať a uvidíš. Ak prasklina bola spôsobená výrobou nič sa nedeje. Ak prasklinu si spôsobila ty máš smolu. Puknutie (vypáčenie rámu) vo väčšine prípadov si spôsobí sám užívateľ nesprávnym používaním.
Dúfam že sa to mne nestane lebo by ma porazilo
takze chyti NB , a zarucny list , pripadne pokladnicny blok a zanes im to tam ...ale rataj s tym ze do 30dni mozes byt bez NB