priklanam sa k @seagull1 za rovnaky financny obnos sa da kupit vymakany desktop alebo priemerny notebook.. a ak NB tak prave NETbook ... dal by som si nan linux a vo vecine pripadov by stacilo aj keby neical v grafickom rezime, co ako som mohol uz viackrat pozorovat o dost predlzuje zivotnost baterky, nabootovanie systemu je pod 30 sekund a na rychle poznamky to fakt staci bohate...
notebook, nový môj je fajn a nedopustím naňho, ale v ňom by som len písala veci a riešila pracovné, aj tak je na to stavaný, nový by som mala na hudbu, filmy, internet, zábava a zvyšok... taký biely... mmmm... nie je to rozmar, želám si len oddeliť svoj poklad od špinavého internetu a jeho vírusovej nebezpečnosti, nech by mi slúžil len ako stroj na písanie... do roka a do dňa sa mi to musí podariť, aj keď mama bude krútiť hlavou
Pokial ho budes mat len doma na hranie, chatovanie atd, jednoznacne PC stolove, ak s tym chces niekam chodit, na vylety povedzme, do skoly a tak, tak istotne notebook
je uplne jedno co si kupis, cenovy rozdiel medzi notebookom a pc nie je az tak velky. ja som kupil notebook za 23k (za to mas priemerny PC aj s priemernym LCD monitorom) a v pohode na nom drtim novsie hry a v podstate ho pouzivam ako plnohodnotnu nahradu za PC.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
výkon: PC
pohodlie a voľnosť: Notebook