notebooky Toshiba vydržia celkom dlho a sú spoľahlivé. Môj funguje už 6. rok a som spokojný. Až sa čudujem, že hardware ešte stále drží pokope a to som kupoval tiež lowend do 400€. Prípadne pozri ešte Asus alebo HP.
pri HP je fakt, že spoľahlivosť tých najlacnejších lowendov nie je bohvieaká, ale vyššie rady sú v pohode. Brat má HP a funguje tak ako má už 3. rok a tiež som si myslel, že sa mu rozpadne po pol roku....
@77hanes77 ja mam starsi typ 4510s, neskutocne sa to prehrieva, hdd sa mi pokazil po chvilke, zamrzava a proste na hovno, akoze som uz sa uspokojil, uskromnil, ale 2x by som to nekupoval.
HP 625 ale už ho asi aj nevyrábajú... môj dedko má 2 a pol roka, síce baterka odišla ale stále ide, klop klop, dosť dobre, takmer tak rýchlo ako keď bol nový, dokonca mi aj padol v autobuse , hrám na ňom hry (samozrejme že to nie je herný ntbk, a novinky na ňom nejdú...)
a proste je úplne úžasný no na to že bol jeden z najlacnejších na trhu s danými parametrami stál ma cca 400e
Toshiby su velmi dobre. Dlho vydrzia. Moja segra ma Toshibu za nejakych 400€ a uz taha 5 rok a v pohode a aj baterka je v pohode co sa dost cudujem. Takze odporucam Toshibu. HP isto nekupuj a Asus tiez nie. Lenovo je v pohodke co som pocula, ze celkom fajny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Celkom schopné, i keď je tam integrovaná Intel HD 4000, no podľa testov už to nie je až taký des, ako to bývalo kedysi ..
Myslim,ze technologie su stale predpotopne,hlavne co sa kvality tyka,ale kvantity mas tolko,ze si ani vybrat nevies,ze?
a proste je úplne úžasný no na to že bol jeden z najlacnejších na trhu s danými parametrami stál ma cca 400e