1. - !!! JA VIEM ŽE ANI JEDEN Z NICH NIE JE HERNÝ !!!
tá prvá veta je tam kvôli tomu, aby ste mi sem nepísali že nie sú herné
Ale otázka je - Na ktorom mi pôjde lepšie Gta 4 alebo Spin Tires alebo Mafia 2 ?
@sagulo ježis sak pojde ti to ale ako? nechápeš? žiadny zážitok z hry,grafika jak vo Vice City a perspektíva notebooku do buducna žiadna...to radsej kup drahšie čo potiahne aj novšie hry (900e+) alebo si poskladaj PC za 500e a bude to slušné
@jurito
na tom ntb čo som už písal, ide napr. Mafia 2 na Max detailoch, to isté fifa, neseká vôbec.... neprehrieva sa ... a má 6 rokov a je tam vista !! >
@igorv aha, tak my ho máme doma 5 či 6 rokov a ide bez problémov aj nové hry idú perfektne... akurát už ide pomalšie, veď je tam vista a už má aj vek na to
Oco ta má sedmičku. a začal mu odchádzať po roku používania, čo je skoro. Druhý notebook značky eMachines za 299€ (rok výroby 2009) ide bez jediného problému
@kosmiklove no ja nemôžem povedať zlého slova na ten noťas, stále funguje celkom dobre, už cítiť starší HW, slabý grafický čip. Ináč bez problémov až na to, že som chcel vyčistiť špinku pod medzerníkom a trochu som ho nalomil, odvtedy sa na ňom náročnejšie píše
@sagulo viem že to je nereálne aby ti to šlo na full s dobrým fps na tom NB a viac mi netreba,ten notebook nato nema grafiku ani procesor ,presviedčaj niekoho iného kto sa v tom nevyzná ....ani dalej nebudem reagovat nato aj tak je to mimo tému
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
2,1 ghz
4gb ram
ide GTA 4 a Mafia 2, fifa 14, v pohode, neprehrieva sa...
@jurito !
@kosmiklove ktorý by si bral ty ? z tych dvoch
na tom ntb čo som už písal, ide napr. Mafia 2 na Max detailoch, to isté fifa, neseká vôbec.... neprehrieva sa ... a má 6 rokov a je tam vista !! >
@kosmiklove bol. low-endová divízia. ako keby samotný acer nebol dostatočne low end
@kosmiklove no ja nemôžem povedať zlého slova na ten noťas, stále funguje celkom dobre, už cítiť starší HW, slabý grafický čip. Ináč bez problémov až na to, že som chcel vyčistiť špinku pod medzerníkom a trochu som ho nalomil, odvtedy sa na ňom náročnejšie píše
kúp si stolný PC
inak si za 500€ neposkladáš poriadne nič
inak » notebooky.heureka.sk/hp-probook-455-... je lepší imo
@jurito
na tom ntb čo som už písal, ide napr. Mafia 2 na Max detailoch,
predtým ako reaguješ si najprv poriadne prečítaj príspevky ,lebo len sám seba zhadzuješ