neviete mi prosím Vás niekto poradiť ktorá značka notebookov je najlepšia a ktorá naopak za moc nestojí? Acer, Asus, fujitsu siemens, HP, Toshiba, atd....díky za rady
pozri, dost zalezi od toho naco ti ten notebook bude, aky velky screen chces a ake veci v nom chces mat + kolko chces investovat
mne sa najviac paci a vyhovuje Dell XPS M-daco (na to si teraz nespomeniem ze co to je), malicky screen, ale notebook nabity vecami, prenosny, lahky a bezpecny - snimac odtlackov prstov v serii - a ine vecicky. Cena celkom fajn (okolo 600 £££wise). Ale ten je najlepsi pre mna, lebo desktop uz mam...
Toshiba - Tošiba - to chyba acer - sunka podla mna asus - ten by sa dal v pohde ale podla toho co ma pod kapotou. Apple - zevraj dobry znacka HP - tie neznasam
no hlavne potrebujem internet s normálnou rýchlosťou,,a potom programy MS office, pozeranie filmov, počúvanie hudby...tieto veci budem na nom využívať najviac..a cena najlepšie okolo 25 000 sk
Lenovo, HP, Toshiba u ostatnych sa ani neoplati uvazovat, este mozno Fujitsu, to nemam odskusane a samozrejme klasika ako je Dell a Apple, ale tie su uz troska drhasie znacky
no ja jasne ze poviem IBMthinkpad-Lenovo, kedze ho mam, a som spokojna, co ja viem, myslim, ze acer by som vylucila, take veci, co chces, ma kazdy notebook dnes, skor o kvalitu ide, no acer a hp mas aj za lacnejsi
som tak mierne deformovany, cize som hladal nielen pomer vykon a cena, ale nieco co ma oslovi po dizajnovej stranke, a z toho mi vysla jednoznacne Toshiba. a nelutujem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
mne sa najviac paci a vyhovuje Dell XPS M-daco (na to si teraz nespomeniem ze co to je), malicky screen, ale notebook nabity vecami, prenosny, lahky a bezpecny - snimac odtlackov prstov v serii - a ine vecicky. Cena celkom fajn (okolo 600 £££wise). Ale ten je najlepsi pre mna, lebo desktop uz mam...
ja si chcem kupit Sony Vaio