Mal som tú "česť" zoznámiť sa s jednou osobou. Keďže som veľmi nedôverčivý a obozretný, vždy sa snažím o novom človeku dozvedieť čo najviac, aby som v budúcnosti nebol prekvapený... No zistil som, že tá osoba klame všetkých naokolo.. kazdemu hovori nieco
Mám jednu známu, ktorá s klamstvami dokáže zájsť tak ďaleko, že už "zabila" asi štvrťku rodiny. Jedna babka jej (tuším) "umrela" už dvakrát! (A pri tom žije v tom istom meste..). A potom po nich ešte "dedí" rôzne "starožitné" kabelky a šaty s visačkou H&M.
Mala som kamarátku odmalička, dobrých 13 rokov, keď som si zrazu uvedomila, že to dievča sa snaží každému nahovoriť aká je bohatá, lebo si myslela, že tak ju ľudia budú mať radšej.. predomnou sa to snažila skrývať, ale to ide ťažko keď v snahe nalepiť na seba čo najviac ľudí chodila robiť do barov denne účty za 2000 korún (fúú vtedy to bola suma) keď každého pozývala.... keďže sme mali všetkých spoločných kamarátov, bolo mi blbé povedať tomu a tomu že žiadna party pri bazéne na Pereši sa konať nebude, lebo dievča býva v paneláku na neslávne známom jazere..... snažila som sa jej vysvetliť že to čo robí 1. zaťažuje jej rodičov ktorí robia len na ňu, 2. že ju ľudia radšej mať nebudú, ale zabila to keď sa na mňa vyvrieskala prečo ľuďom hovorím pravdu, asi chcela aby som každému potvrdzovala tie jej klamstvá ......prestala som sa s ňou baviť keď sme raz išli taxikom z party (prišiel po nás jej otec) a ona mi povedala, že berieme aj kamaratov, tak nech nehovorim nikomu že to je jej otec, ale dajaká vzdialená rodina... proste pre mňa sa stala špina charatker, uvedomila som si, že zatiaľ som sa jej snažila ako kamarátka pomáhať dostať ju z tej bubliny, ona ma ohovárala všade kde sa dalo...
Ale karma sa jej vrátila, vďaka jej životnému štýlu torým sa snažila oklamať všetkých naokolo a pôžičiek ktoré si na ňu brali jej rodičia dopadla tak, že sa všetci traja museli presťahovať do garsonky a už som o nej nepočula....
nie tak celkom...len spoluziacka na strednej si vymyslala, ze sa jej narodila mala sestra a potom chcela byt zaujimava, tak povedala, ze im spadol strom na dom. retardacia
@nobile jej matka je rovnaký charakter ako ona, ľúto mi bolo jej otca ktorý robil 20hodín denne... :/ ja som tomu tiež nerozumela prečo je taká, až potom mi došlo že niektorí ľudia proste charakter nemajú..
ľudia klamú až takýmto spôsobom, keď realita, v ktorej žijú je tak zlá, že z nej nejakým spôsobom potrebujú uniknúť a tak si vymýšľajú svoj vlastný svet, kde je všetko dokonalé, lebo inak by sa možno zbláznili, ale časom sa im to vypomstí a zistia, že energiu, ktorú venovali do klamstva mali radšej investovať do zlepšenia reality a boli by šťastní dlhodobo, nie len na chvíľku
Povedala by som, že mali problémy v detstve alebo v minulosti boli menejcenní, nevážili si ich alebo im niečo/niekto chýba či pozornosť alebo priatelia.. a potom to na nich nejak zostalo a nevedomky ( aj vedomky) sa snažia zaujať týmto sposobom
poznám takýchto ludí zopár spolužiak, ktorý je trošku retardovaný si vymýšla že má frajerku že s nou kadetam chodí ale nikdy nepovedal ako sa volá.. nikdy sme ju nevideli ( Trnava je malé mesto ) hovoril toho spústu ale radšej to ani nebudem spomínať lebo je mi zle pri pomyslení... Poznám tiež bývala kamoška, (vďakabohu) strašne klamala že ju doma otec bije že ju vyhodilu z domu že ju nikto nemá rád .. že bola na psychiatrii .. a tak, neviem prečo to robila ked mala kamošov a rodinu mala super... ale nejak sa z toho dostala..
Snažím sa pochopiť tých ludí a nejak im podať pomocnú ruku.. neviem ani prečo ale zaujímajú ma ich príbehy
kamoška niekdajšia kedysi mala bábiku, ktorá bola úplne ako naozajstné decko, rástla, jedla, rozprávala, ale vždy keď som ju chcela vidieť vraj spala alebo bola v škôlke
Poznam dvoch takych ludi.. A nenavidim to. Hlavne take klamstva co vobec nemusia byt (nie ze by dake museli)... Napr ked si niekto zabije na ruku obvaz a robi sa ze ma daco s rukou.. Alebo ze ma toto, hento tamto.. A nic to tomu cloveku nepomoze ked to povie, nijak ho to neobohati ani nic, len proste oklame..
A este horsi pripad ked mi typek sluboval ze mi cez znameho zozenie jednu vec aby som to nemusel objednavat z nemecka, lebo on tam vraj nakupuje vo velkom... Zaslo to az tak daleko ze hovoril ze to ma doma, ze sa stretneme v meste a da mi to (a ja jemu peniaze) lenze o hodinu uz mal vypnuty mobil, pol roka som ho s tym otravoval (schvalne, uz som vedel ze odrbava) a on stale tvrdil ze to ma doma a dohodneme sa... Seriously, what the fuck?
A tento clovek oklamal uz tolko ludi.. Aj mojmu kaaratovi "objednal" snowboard DC z Ameriky.. Tvrdil ze ho ma uz doma ale akosi sa nedokazali dohodnut na vymene (inak povedane, on mal vzdy daky problem) a potom to ten kamarat prestal riesit, zabudlo sa na to a asi o rok neskor bl unho doma a opytal sa ho na tu dosku.. Ostal cely zaskoceny a rychlo zabil ze ju ma u oca v garazi (tusim ani nemaju garaz) Urcite by kupil dosku za niekolko stoviek eur ktora mu je na nic a nechal by to tak... Tej osobe by som neuveril uz ani pozdrav..
@klaudiqaaa@7 ešte povedz nejaké príhody s touto kamarátkou, dosť ma to zaujalo. Kľudne aj TS mi napíš ak to nechdeš písaŤ sem, ale dosŤ by ma zaujímal celý jej "príbeh".
jj napr. spolužiačka ktorá išla do Kalifornie ale nakoniec vyskytlo, že nebola ani pri domaši, potom sa chvastala že si kúpila novú gitaru a keď sme sa jej spýtali či nám ukáže ten nový "skvost" povedala, že jej v ten istý deń na tú gitaru skočil brat a celú ju rozdrbal, a áno to ani nehovorím že každý rok tvrdí, že ju rodičia dávajú preč zo školy a že nás už od zajtra (vždy relatívny pojem) neuvidí. JJ asi tak.
No a ešte raz prišla s novinkou, že nemôže ist na rontgen pretože je tehotna a že má problémy s klbami a necvičí, pričom keď sa hral dievčenský futbal hlásila sa ako prvá
k tomu je afektovaná a falošná, to všetko mi je jedno, ale odpovedám len na otázku a bolo by toho určite viac, keby som si všímal aj iné veci ktoré nerozkrikuje po triede.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ale karma sa jej vrátila, vďaka jej životnému štýlu torým sa snažila oklamať všetkých naokolo a pôžičiek ktoré si na ňu brali jej rodičia dopadla tak, že sa všetci traja museli presťahovať do garsonky a už som o nej nepočula....
Piču z toho má. Kvôli peniazom sa na teba nalepia z 90% bezcharakterné špiny čo sa chcú priživiť
A to s tym fotrom taxikarom to bolo uplne najviac...
Nechapem takych ludi, to ako moze niekomu zalezat viac na chvilkovom "uznani" cudzich ludi, ako na vlastnej rodine ?!
poznám takýchto ludí zopár spolužiak, ktorý je trošku retardovaný si vymýšla že má frajerku že s nou kadetam chodí ale nikdy nepovedal ako sa volá.. nikdy sme ju nevideli ( Trnava je malé mesto ) hovoril toho spústu ale radšej to ani nebudem spomínať lebo je mi zle pri pomyslení... Poznám tiež bývala kamoška, (vďakabohu) strašne klamala že ju doma otec bije že ju vyhodilu z domu že ju nikto nemá rád .. že bola na psychiatrii .. a tak, neviem prečo to robila ked mala kamošov a rodinu mala super... ale nejak sa z toho dostala..
Snažím sa pochopiť tých ludí a nejak im podať pomocnú ruku.. neviem ani prečo ale zaujímajú ma ich príbehy
A este horsi pripad ked mi typek sluboval ze mi cez znameho zozenie jednu vec aby som to nemusel objednavat z nemecka, lebo on tam vraj nakupuje vo velkom... Zaslo to az tak daleko ze hovoril ze to ma doma, ze sa stretneme v meste a da mi to (a ja jemu peniaze) lenze o hodinu uz mal vypnuty mobil, pol roka som ho s tym otravoval (schvalne, uz som vedel ze odrbava) a on stale tvrdil ze to ma doma a dohodneme sa... Seriously, what the fuck?
A tento clovek oklamal uz tolko ludi.. Aj mojmu kaaratovi "objednal" snowboard DC z Ameriky.. Tvrdil ze ho ma uz doma ale akosi sa nedokazali dohodnut na vymene (inak povedane, on mal vzdy daky problem) a potom to ten kamarat prestal riesit, zabudlo sa na to a asi o rok neskor bl unho doma a opytal sa ho na tu dosku.. Ostal cely zaskoceny a rychlo zabil ze ju ma u oca v garazi (tusim ani nemaju garaz) Urcite by kupil dosku za niekolko stoviek eur ktora mu je na nic a nechal by to tak... Tej osobe by som neuveril uz ani pozdrav..
No a ešte raz prišla s novinkou, že nemôže ist na rontgen pretože je tehotna a že má problémy s klbami a necvičí, pričom keď sa hral dievčenský futbal hlásila sa ako prvá
k tomu je afektovaná a falošná, to všetko mi je jedno, ale odpovedám len na otázku a bolo by toho určite viac, keby som si všímal aj iné veci ktoré nerozkrikuje po triede.