Výborná hudba! Francúzke speváčky jednoducho milujem. Majú svoj šmrnc a majú vynikajúci hlas čo platí aj pri tejto. Aj keď som síce od tejto speváčky počul len jeden album tak môžem potvrdiť že sa jedná o vynikajúcu muziku. Pomalá, precízna jednoducho dorobená do posledného detailu.
Všeobecne francúzske piesne podobného typu ako toto sú najlepšie. Počúvať ich na kvalitnej sústave je priam zážitok. Takže upozorňujem pokiaľ nemáte na čom počúvať tak si rýchlo niečo zaobstarajte pretože počúvať tieto piesne na ,,šumítkach,, je naozaj škoda. Jednoducho vynikajúce výšky!! Výšky sú tie naj z celej piesne - kto nepočuje efekty ktoré sa odohrávajú v tomto pásme tak ten tú pieseň ani nepočul...
hm, ja som od nich pocula len coververziu pesnicky The guns of Brixton by sex pistols tusim povodne.. mozu byt dobre sa to pocuva celkom.. take prijemne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Všeobecne francúzske piesne podobného typu ako toto sú najlepšie. Počúvať ich na kvalitnej sústave je priam zážitok. Takže upozorňujem pokiaľ nemáte na čom počúvať tak si rýchlo niečo zaobstarajte pretože počúvať tieto piesne na ,,šumítkach,, je naozaj škoda. Jednoducho vynikajúce výšky!! Výšky sú tie naj z celej piesne - kto nepočuje efekty ktoré sa odohrávajú v tomto pásme tak ten tú pieseň ani nepočul...