ľudia cítia že sú si navzájom stále viac ľahostajní, tak sú ľahostajní aj sami k sebe.
je to ich množstvom na zemi a tým ako je usporiadaná spoločnosť, že toto množstvo berie ako kolieska v stroji.
v malej komunite je každý nenahraditeľný, lebo vie niečo čo nikto iný nie, a tak to robí pre celú komunitu a tá si to viditeľne cení.
vo veľkej spoločnosti (napísal som "komunite", ale to už vlastne komunita nie je) je človek len zdrojom, nahraditeľný v priebehu pár hodín prinajhoršom, a zamestnávatelia alebo už len to ako sú usporiadané samotné firmy to dávajú permanentne najavo.
suhlas s @7 ako niekde tvrdil Z. Freud...zeny nemaju prirodzene vyvinutu vyssiu "moralku" ako muzi, preto ak nemaju hociaku autoritu budu sa opijat, sexovat, dorogovat bez akychkolvek zabran...chlapi maju viac rozumu v tomto
a inak chlapi su radi, ze si lahko zasukaju, a tie dievcatka su rady, ze sa zabavia...ved o to ide, nie? a zeny rady piju, lebo je to strasne prijemne, chapes...ide o pocity...
S tým súhlasím, že doba je taká akú si ju urobíme. Ja neposudzujem, ja sa rád oddám zelenému, ale Slovenčinu mám spisovnú, dokážem v pohode komunikovať, ale áno mal by som začať od seba. Ale presne to robím
Ja sa len vrátim späť k tomu čo som písal. Páčilo by sa ti, keby tak dopadla tvoja dcéra? Asi nie čo...
To je este nic, ale fetujuce deti, chodiace trosky...je to smutny zacarovany kruh. Nezodpovedni rodicia, preto ja som prisny, aby tak moje dievcatka nedopadli. Malokto sa vyhrabe zo sraciek sam.
ked som ja bola v tom veku pred 10 rokmi, dialo sa to tiez. to nie je nova doba, len sa dnes o tom viac hovori.
a pripada mi dost ako ko...nost sa pohorsovat nad opitymi detmi ked ty sedis dohuleny na terase.
nehovorim, ze je to v poriadku, ze sa to deje, ale nech hadze kamenom, kto je bez viny...
@tenconevie no tak komu by sa to páčilo dúfam, že ak budem mať raz dieťa, tak mu budem vedieť poskytnúť všetko čo potrebuje, aby nemuselo dopadnúť tak ako spomínaš... pretože to je zasa ten začarovaný kruh-komu vo veľkej miere môžeme pripísať také správanie? Rodičom
Ako som i ja písal Holdujem zelenému, ale za to prospech v škole na jedničky dvojky Slovenčinu mám krásne spisovnú, taktiež ovládam pravopis. A som celkom schopný programátor.
@2@14
tiez si to niekedy hovorim, ale neznasam ani ludi ako ty, co marnia cas zhyralostami ako fajcenie marisky a pod., to uz je vychylenie zo zivotnej rovnovahy...
@openmindedfreak ale fajcit travu je kurva silna kava ... ano, som cisty az tak, ze by som presiel cestnou kontrolou ... nefajcim ani nehulim, nedrogujem, obcas si vypijem, ale len s mierou.
@dannyd14 kurva silná káva? vieš čo je kurva silná káva?...že ľudia jebú do seba rafinovaný cukor, alkohol, nikotín, kofeín a tony podobných sračiek, ktoré zabijú milióny ľudí ročne a ešte je to štátom podporované a následne dotované...tráva je postrachom len pre tých, ktorí veria propagande nejakých tupcov, čo odmietajú fakty...no uznávam, nie je to pre každého... ...avšak každý si vždy bude blbnúť po svojom, len by som sa nabudúce zamyslel nad tým, koho budem za čo odsudzovať a nazývať jeho zlozvyky zhýralosťami, to by sme sa nedopočítali a určite by tam bolo aj kopu tvojich známych...
sa tu pozastavujete nad dvanastrocnymi deckami co sa opijaju do nemoty.. a to ked sa tak ozere dospely clovek je uplne v pohode, uplne normalne???
chlast alebo drogy.. vsetko latky napomahajuce uniku od skutocnosti.. kto sa tomu oddava castejsie asi nezvlada svoj zivot a svoje sracky... decka robia co vedia.. ked su problemy v rodine a inak to riesit nevedia..
Neskutočne ma sere že žijem v takejto generaci kde už 9 ročne dievčatá vedia čo to znamená sex a všetky moje rovesničky si píšu na facebook aký maju tažký život lebo ich opustila ich bff s ktorou bola kamoska 3 dni : disappointed: alebo že nema nový iphone alebo chalana Sad stori lajk mrázik
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Z môjho okolia som si všimol, že dievčatá majú v dnešnej dobe radi alkohol viac ako chlapci.
Asi je to in, je to smutné ale tak to je.
Ale tak čudujme ak je zo všadiaľ tlačená propaganda zo Západu na dehonestáciu našich morálnych hodnôt
je to ich množstvom na zemi a tým ako je usporiadaná spoločnosť, že toto množstvo berie ako kolieska v stroji.
v malej komunite je každý nenahraditeľný, lebo vie niečo čo nikto iný nie, a tak to robí pre celú komunitu a tá si to viditeľne cení.
vo veľkej spoločnosti (napísal som "komunite", ale to už vlastne komunita nie je) je človek len zdrojom, nahraditeľný v priebehu pár hodín prinajhoršom, a zamestnávatelia alebo už len to ako sú usporiadané samotné firmy to dávajú permanentne najavo.
a inak chlapi su radi, ze si lahko zasukaju, a tie dievcatka su rady, ze sa zabavia...ved o to ide, nie? a zeny rady piju, lebo je to strasne prijemne, chapes...ide o pocity...
S tým súhlasím, že doba je taká akú si ju urobíme. Ja neposudzujem, ja sa rád oddám zelenému, ale Slovenčinu mám spisovnú, dokážem v pohode komunikovať, ale áno mal by som začať od seba. Ale presne to robím
Ja sa len vrátim späť k tomu čo som písal. Páčilo by sa ti, keby tak dopadla tvoja dcéra? Asi nie čo...
a pripada mi dost ako ko...nost sa pohorsovat nad opitymi detmi ked ty sedis dohuleny na terase.
nehovorim, ze je to v poriadku, ze sa to deje, ale nech hadze kamenom, kto je bez viny...
tiez si to niekedy hovorim, ale neznasam ani ludi ako ty, co marnia cas zhyralostami ako fajcenie marisky a pod., to uz je vychylenie zo zivotnej rovnovahy...
ta zerem uplne!
Akože mňa žerieš? Teda ak som správne pochopil
viac k @14 dodavat netreba.
Ďakujem za to, že sa ma v podstate zastávaš
Ja musím uznať, že weed mi pomáha pri programovaní Mám otvorenú myseľ novým veciam
chlast alebo drogy.. vsetko latky napomahajuce uniku od skutocnosti.. kto sa tomu oddava castejsie asi nezvlada svoj zivot a svoje sracky... decka robia co vedia.. ked su problemy v rodine a inak to riesit nevedia..
@azodariana
ešte by som ale ten záver zmenil na "decká robia čo VIDIA"
Vsetko s mierou samozrejme
no chlapče zdá sa, že ty si ten posledný kto by mal niečo niekomu vyčítať