Začali ste už nejaký svoj významný medzník v živote, proste myslím tým niečo veľké ako napr. začali ste pravidelne a tvrdo makať v posilovni, začali ste sa venovať nejakej problematike atď. Na čom ste začali stavať svoje základy a čo ste si vybrali ?
ja som začala ,,meditovať'' (to znie úplne smiešne,ja viem akože určite to robím zle a určite to nemá s meditáciou nič spoločné ,ale tak nejak sa snažím psychicky unormálniť a byť spokojnejšia a vyrovnanejšia a nebyť ustavične vystresovaná, ale vedieť aj vypnúť, a tak nejak mám pocit,že je to to pravé orechové,že je to možno to,čo potrebujem a čo som ,,hľadala'' že by to mohol byť môj medzník a zmena k lepšiemu , ale vážne.
@Limetkajaja myslím si, že je to super, že "medituješ", každý si nájde svoj najlepší svoj spôsob, čo ho napĺňa, či už to robiť správne alebo nesprávne, je super, že si sa na to odhodlala, a na meditácií, myslím, že nejde čo pokaziť....
@limetkajaja si si pozerala aj nejake videjka ako na to? alebo len tak?
lebo práve ja tiez chcem zacat, ale neviem ako na to, ci mam len sadnut a dychat
@smilerrr ja som pozerala aj videjká aj čítala nejaké články a plánujem si prečítať aj nejaké knihy,teda reku keď už,tak poriadne .. ale zatiaľ iba podľa videa v ktorom taký pán rozprával strašne príjemným hlasom príjemné a pekné veci a bolo to skutočne upokojujúce a uvoľňujúce a ja som človek večne vystresovaný,večne negatívny a psychicky labilný a mám pocit,že to má na mňa skutočne dobrý vplyv vieš,či už na moje psychické alebo fyzické zdravie .... faakt,vyskúšaj to ,super to je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
lebo práve ja tiez chcem zacat, ale neviem ako na to, ci mam len sadnut a dychat