ja som sem prisla zase kvoli miss ale aby som sem musela pridavat svoje fotky v plavkach alebo naha kvoli takej hovadine? nope, thank you. mozno sa nabuduce zastavim, ked Yongguk uz nebude v armade. caute sa
No... To ja mám podľa mňa tiež oveľa väčšiu šancu v tej duši Birdzu, než na základe mojich pár nevydarených fotiek
@torpedo08 A ja podmienky spĺňam? Lebo tento konkrétny a asi ani minulý rok som sa nefotila vôbec nijako vzhľadom na okolnosti s mojou drahou jedinou statočnou milou Faničkou nemala som náladu ani silu sa fotiť....
Ale tie fotky, ktoré tu mám sú relatívne veľmi čerstvé, vlastne sú to moje posledné fotky. Aktuálnejšie už ani nemám žiadne. Keby hej, tak ich pridám... Ja sa celkovo moc často nefotím.
@torpedo08 Fúha, to by som mala mať, skúsim pohľadať Mám aj nejaké tipy a sú ešte o niečo novšie než tie fotky, ktoré tu mám... Ale do selfie ma prosím nenúťte
@azizi oki super nenutim neboj fakt len staci ze tvar tam bude vidiet a tento rok nech je pridana pre regulernost sutaze... aby to nebolo ako Karolova miss
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
82 komentov
Tak budete musieť napísať sloh na nejakú tému
@ladydoga a ukazes tvar?
@Nespiacakraska cena bude zvolena az bude ten spravny cas
@Kakofonicka ziadne take podmienky nie su aj ked u hlasujucich by si tym samozrejme zarezonovala
@mariquittka
@torpedo08 A ja podmienky spĺňam? Lebo tento konkrétny a asi ani minulý rok som sa nefotila vôbec nijako vzhľadom na okolnosti s mojou drahou jedinou statočnou milou Faničkou nemala som náladu ani silu sa fotiť....
Teda, ziadna ina zena.
Ale urobte pansku prosim! S tymi fotkami v plavkach!
@devil @void @teal (môžeš iba seba )
nie je za čo
Jaros, gratulujem.
To mi asi sláva stúpla do hlavy