potrebovala by som radu od technicky zdatných jedincov
Vec sa má tak. Vybrala som si nový MP3 prehrávač, so všetkými funkciami a parametrami som spokojná a zrazu príde na obsah krabice a zistím, že moja nová MP3 sa bude dať n
Môžeš si kúpiť adaptér... osobne by som si ju ale už nikdy nekúpila nakoľko presne takú mám a keď som ju pri každom zapojení nenechala nabiť postupne sa mi dodrbala celá baterka a už sa mi doplna nabiť ani nedá...
ako to myslíš, že pri každom zapojení? ja mp3 nabíjam až vtedy keď sa vybije úplne, zatiaľ sa mi toto nestalo takže myslíš, že to nie je šťastná kúpa? :/
a ako si s ňou spokojná okrem tej baterky? menu, ovládanie, priečinky...všetko fičí?
@3 aaale nemyslím že mám tú istú to som sa blbo vyjadrila...len že mám takú ktorá sa tiež nabíja cez USB...
Lenže keď si chceš do tej mp3 dať hudbu musíš ju do PC zapojiť...a keď ju potom nenecháš rovno sa aj nabiť tak ti to postupne tú baterku ničí....aspoň pri tej mojej to tak bolo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ako to myslíš, že pri každom zapojení? ja mp3 nabíjam až vtedy keď sa vybije úplne, zatiaľ sa mi toto nestalo takže myslíš, že to nie je šťastná kúpa? :/
a ako si s ňou spokojná okrem tej baterky? menu, ovládanie, priečinky...všetko fičí?
Lenže keď si chceš do tej mp3 dať hudbu musíš ju do PC zapojiť...a keď ju potom nenecháš rovno sa aj nabiť tak ti to postupne tú baterku ničí....aspoň pri tej mojej to tak bolo