Čaute. Chcel by som si dokúpiť ešte jednu 8GB RAM pre notebook aby som mal lepsi vykon pri hrách a chcel by som aby ste mi poradili ci som vybral vhodnú RAM poprípade mi možte posielať svoje návrhy na lepšie RAM. Ja som si vybral túto » www.alza.sk/z...
to mi chces povedat, ze vytazis v nejakej hre plnych 8GB ram, ked potrebujes 16 GB hej ? Problem nieje v RAMke, ale v absolutne podpriemernej grafickej karte ktoru tam mas.
mozes ale je tam vela problemov, pretoze vacsinou notebooku si prisposobene priamo pre dane komponenty (rozmery), rovnako dany notebook ma pre dane komponenty aj nadimenzovane chladenie. Na hranie hier su urcene desktopy a nie notebooky za 500e, uz len kvoli vykonnejsim grafickym kartam, ktore proste do notebooku len tak nenarves s dobrym chladenim a aj kvoli pozitku hry (rozlisenie, kvalitny monitor, dost FPS). Kup si desktop na hranie hier alebo notebook s lepsim vybavenim.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty