Niekde som sa o tom dočítal. Je to dobrý zdroj, žiadne i-dnes, aktuality,JOJ, apokalyptické stránky, sekty a prívrženci a pod. A neprezradím vám ho! Majú byť 4 dni tmy to už vyšlo aj v TV... ale nehovorili o tom že budú 4 dni zjavovania démonov, príšer,
Zabudol si dodať,že v piaty deň zíde na zem duch apoštola Pavla,zahrá na čarovnú píšťalku a všetci politici vrátia ľuďom peniaze,ktoré za celé tie roky nakradli.
inak mi pripominas jedneho blazna z USA co tam raz na ulici predaval odznaky o konci sveta a vypocital to na máj, prisiel ten den a nic sa nestalo, tak si to prehodil na dalsi den toho roku a co? zase nic. takym ludom ako on a ty by mali dat tiez odznak ale s inym napisom
mimochodom ako budeme jesť? kuriť? ked musim mať 4dni zavrete oči ,, mimochodom ako budem vedieť že už prešlo 4dni??? riadna kkktina ma dobreho dilera chlapče
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
inak mi pripominas jedneho blazna z USA co tam raz na ulici predaval odznaky o konci sveta a vypocital to na máj, prisiel ten den a nic sa nestalo, tak si to prehodil na dalsi den toho roku a co? zase nic. takym ludom ako on a ty by mali dat tiez odznak ale s inym napisom
a teraz šup-šup,vychádzka sa končí,choď späť na oddelenie,budú sa rozdávať lieky.
a nakoniec sa nechalo nalákať prefíkaným lišiakom a takmer sa nechalo zjesť lebo uverilo nezmyslu, namiesto toho aby uvažovalo logicky.
ale stav sa so mnou o čo len chceš, že 21.12.2012, alebo niekedy okolo toho dátumu sa nestane nič
I´m really scared...
ja by som skor zosalela, ak by som mala drzat 4 dni zatvorene oci.
Veríš Boha všemohúceho?
asi nie .......
nič také sa teraz nestane..........filip