je mi úplne u riti kto je za tou stranou, podstatný je program a ten sa mi veľmi páči :p
na slovensku chýbajú takéto alternatívne strany, ktoré nemyslia len na prijebanú ekonomiku a podobné sračky, s ktorými aj tak nič nespravia, lebo Brusel urobí bu-bu-bu a už sú všetci posratí. ako doplnok je to fajn
@goth111 presne tak, čo tam po ekonomike, hlavne, že nám všade na ulici budú od rána do večera vyhrávať nejaké huličské somariny, ako v severnej kórei...
hyhyhyhyhy..............no keď už budeme po voľbach načisto v piči............tak nech nám je aspoň veselóóóóó,,,,,,,,,,,a v parlamente budu namiesto starých kokotov speváci........filip
keby, že to myslia naozaj a seriózne tak padám zo stoličky ! HS, Polemic, Konflikt ♥♥♥ a najviac sa mi páči "Zavedenie hudobných predmetov v školách ako Rock, SKA, Punk, alebo Funky" ...
@wewo boha jak môže vôbec niekto napísať takúto pičovinu? jak nad týmto môže niekto rozmýšlať? myslia to ako srandu? chápeš? nikto nekandiduje!! nechápem, jak môže byť niekto až taký kokot, že ide rozoberať takúto pičovinu! ktorú vypustili ľudia typu Kuko, Jury a spol. nie, že by si nebol maximálne vtipný ale na toto sa nedá nereagovať xDDD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
úplný koniec
na slovensku chýbajú takéto alternatívne strany, ktoré nemyslia len na prijebanú ekonomiku a podobné sračky, s ktorými aj tak nič nespravia, lebo Brusel urobí bu-bu-bu a už sú všetci posratí. ako doplnok je to fajn
konečne niečo čo sa mi páči, dúfam že to myslia vážne
RESTART THE WORLD!