Čaute čaute S novou kapelou Take Apart máme prvé demo s názvom Starting line vonku Môžete ho nájsť na tejto stránke » bandzone.cz/_103057... Za vaše názory budem vďačná. Nové veci môžete očakávať už čoskoro
No, neviem, ci je to dobre znamenie, alebo naopak, ale ked na spodku vypisalo, ze stranka pouziva cookies a mal som kliknut na "v poriadku", tak som tam klikol. A ono to prestalo hrat. (som musel pustit odznova)
Pripominas mi Ozzieho, tomu tiez tazko rozumiet. Taky ten apaticky ton v tvojom hlase ako ked ma niekto bude v sobotnajsej opici je fakt dost fajn a tam mi zase znies ako gwen stefani! Miestami spievas vysoko a kludne by som tam bral viac gitary, nejake vyhravacky a kludne aj tvrdsi riff miestami. Ale neber to ako kritiku, pocuval som to cele a nemal som potrebu to vypnut, je to fajn.
@aemit siel som napisat ze mas hlas ako jedna mlada slecna tuto z mesta a potom mi to doslo ze sa pozname! super je t s tvojho hlasu su mal dost aj nazivo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Je to fajn. Máš pekný hlas.