Nový album by som prijala od Rammstein (ale to by som prijala vo frekvencií jeden za polrok )
A som zvedavá na nový album Linkin Parku, čo má byť v druhej polke tohto roka.
@veroniques prave som to isiel napisat nevedel som, ze pride tak skoro, ale cakal som ho koncom tohto/zaciatkom budúceho roka. paci sa mi, ze 3 albumy po sebe vyjdu v dvojrocnych intervaloch nie je to ani vela a ani malo
@igorv pochopila som
.. jj je to slušné ale tie staršie albumy majú viac čo-to do seba, viac ma bavia. Ale páči sa mi, že experimentujú a vidno na nich, že ich to fakt baví, stále robia niečo nové atď.
@hetfield Lindemann je skvelý a na štýl taký istý ako Rammstein (akoby aj nie) ale ja už ich chcem opäť ako bandu. Predsa Till nie je jediný, kto tvorí R+.
@veroniques niekomu sa novy LP nepaci, ja som v tej mensine, komu sa paci, prave preto, ze nerobia stale to iste. a ze tie albumy su tiez zrkadlom toho, co riesia v zivotoch. NIe len textovo a vyznamovo, ale aj hudobne. Aj tento album ma iny, novy a niecim vynimocny, tesim sa nanho
Depeche Mode, vraj tento rok idú niečo vymyslieť tak som napätý že čo porobia.
No a Soulsavers & Dave Gahan, niečo od nich by bodlo.
Alebo Martin Gore nech spraví nejaké nové elektronické, VCMG SSSS sa mi veľmi páči
ja mam obavy z novych albumov. Kapely chcu nieco nove a najhorsie je, ked zmenia styl. Vela rockovych kapiel sa deru do popu a to sa uz neda pocuvat. Ale billy talent je kvalitny, zvedavy som na avenged sevenfold. Posledny album bol fraska, velmi jednoduche, chyba tam stary bubenik jimmy. Kvalitne su aj disturbed. Halestorm je trocha pop. Dufam, ze sa dalej vratia k hard rocku. A samozrejme nAjviac ma zAujimaju nove kapely
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
A Red Hot Chili Peppers, Travis
A potešil by ma nový album Them Crooked Vultures, Queens of the Stone Age...
A som zvedavá na nový album Linkin Parku, čo má byť v druhej polke tohto roka.
.. jj je to slušné ale tie staršie albumy majú viac čo-to do seba, viac ma bavia. Ale páči sa mi, že experimentujú a vidno na nich, že ich to fakt baví, stále robia niečo nové atď.
No a Soulsavers & Dave Gahan, niečo od nich by bodlo.
Alebo Martin Gore nech spraví nejaké nové elektronické, VCMG SSSS sa mi veľmi páči