tie ceny aj tak nie su jasne stanvoene, policajt ti ich moze udelit aj mensi cenu, su to len orientacne ceny si myslim, policajt ti moze dat aj nizsiu pokutu ako je uvedene v tom co si okopiroval
Mam pocit, ze napr. na exprese to davali, ze tie pokuty vybeaju ako chcu, prekrocil jeden o 5km naviac rychlost dostal pokutu, akoby prekrocil o 10km/h
Nepoužívanie reflexných prvkov za zníženej viditeľnosti 30 € (904 Sk)
Jazda bez ochrannej prilby 10 € (301 Sk)
týkajú sa ma iba tieto dve a veru sú to pekné pičoviny...
ono ujo z autoškoly nám vravel, že teraz za také somariny sa budú dávať pokuty...si ani neuvedomíš omylom donútiš auto za tebou zmeniť smer alebo mierne spomaliť a šup ho máš prázdnu peňaženku
je to pekne ze chcu takto tiez znizit mnoztvo nehod na cestach ale aj tak sa im to nepodari ..lebo najbezohladnejsie jazdia ti v drahych autach a ti im tu pokutu bud zaplatia alebo ich ani nezastavia pre istotu...a po dalsie taky co ma auto za 5mega a presvihne rychlost napr o 100...co mu spravia? ked sa ho aj odvazia zastavit?daju mu pokutu 1000euro?..sa im zasmeje do tvare hodi mu do vacku 500vku a policajt drzi hubu a krok a tipek ide dalej a niekoho mozno zabije alebo mu sposobi zranenia...ked uz znizit taketo tak rovno zmenit cely rezim , prisne kontroly policajtov , a ti prisne kontroly vodicov ...a takemu bezohladnemu len ten vodicak vytrhnut z paprce zazobanej a dat mu zakaz vies vozidlo na 15rokov ..a potom by tych nehod bolo menej ...a niele nehod ale aj cesty by sa hned vyprazdnily a MHD ,SAD , ZSR by zacalo vynasat na doprave hh pekne ale nepslnitelne proste slovensko je ,,JEDEN VELKY BORDEL NA KOLECKACH,, ako par rokov dozadu povedal nemenovany predseda SNS
tak ako tak počítam, dnes ráno svojou bezohľadnou jazdou do školy na skúšky by som zarobil okolo 2000€ nehovoriac o parkovaní na tráve a vypičovaní starej babky, ktorej vadilo, že tam parkujem... som klasik
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Mam pocit, ze napr. na exprese to davali, ze tie pokuty vybeaju ako chcu, prekrocil jeden o 5km naviac rychlost dostal pokutu, akoby prekrocil o 10km/h
Jazda bez ochrannej prilby 10 € (301 Sk)
týkajú sa ma iba tieto dve a veru sú to pekné pičoviny...
@17 musíš sa krotiť