Akurat predvcerom som bola v obchodoch a mala som v taske novu ucebnicu ...Netusila som vtedy ale ze je to od toho a pipala som najprv v prvom obchode a tam ten sbskar v pohode, ale ze sa mam poprezerat na weckach ci nemam niekde zabudnutu tu vec co pipa...na wc som nic nenasla isla som do druheho obchodu zaas som pipala tam mi ten sbskar zobral tasku vysypal surovo...A nakoniec nasiel ze je to kvoli ucebnici bola tam taka nejaka vec... kks...Ale riadne neprijemny bol
napr. kamarátke v zare povedali, že v kabelkách majú tú pípaciu vec všitú niekde vnútri, oni ti to nejak deaktivujú, keď si to kúpiš, ale po čase sa to samo aktivuje ^^ super vec proste....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
zlodej profesionál nepípa... ten vie, ako sa tých pípacích vecí zbaviť
napr. kamarátke v zare povedali, že v kabelkách majú tú pípaciu vec všitú niekde vnútri, oni ti to nejak deaktivujú, keď si to kúpiš, ale po čase sa to samo aktivuje ^^ super vec proste....