Takže aktuálne som v DE a mám možnosť vybrať si z 2 nových zamestnaní, 1 by bolo vo Fínsku, za približne rovnaký plat ako mám teraz, druhé v DE s tým, že posielajú ľudí prevažne po celej EU, ale s 3x vyšším platom, neviem si vybrať medzi peniazmi a príjemnou zmenou v novej krajine
tak ak v tej druhej práci posielajú po celej EÚ, tak uvidíš aj niečo nové z ostatných krajín (pri troche šťastia viac než letisko) a plus väčší plat ako bonus, budeš si môcť dovoliť ako cestovanie... to mi príde ako celkom kompromis
Ja by som prilis nepodcenoval ze ta niekto chce vysielat po Europe, na to musis byt povaha a aj tak to nie je sranda. ak mas vysielanie dakych 70% casu tak to ma brutalny dopad na Tvoj osobny zivot. Vie to byt aj super, ale musis byt ten tip co je v pohode s tym ze zije z kufra.
Pokiaľ zarábas teraz tka, že si spoko, máš život podľa svojho štandardu a si schopný každý mesiac ušetriť, tak byť tebou nepozerám na peniaze, ale na to, čo proste chcem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Čo chcem robiť ako prácu a kde chcem bývať.