Novinove stanky pomaly ale isto vymieraju mam moznost jeden kupit za skvelu cenu rozmyslal som ze by som z neho spravil podnik s alkoholom pivom ci puncom kedze ide zima.. Plus k tomu nieco na sposob KFC..myslite ze by sa to uzivilo?
Stanok je situovany v frekventovanej lokalite..oproti cez cestu je vsak pizza a nedaleko 2 kebaby ale zas je tam vela ludo tym padom..fastfoody neponukaju capovane pivo ani alkohol..takze na to by mohli chodit ku mne..este treba dodat ze..by sa to predavalo len cez okienko kvazy..max 2stolicky vo vnutri..
Skor by som uvazoval nad nejakym cajom ci kavou do paprce, ako si napisal puncom. Z jedla by som riesil skor nieco nestandardne. Co tak nejake taco na viacero sposobov? S masom, cisto zelenina, nejake gluten-free a pod.
@rocafella pit ano..ale predavat nie..vsetke podniky su na verejnosti a predava sa tam alkohol..to ze ja im predam a oni to budu pit von a nie u mna je ich vec..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov