Prihlás sa
Činžiak
Fórum
Statusy
Blogy
Obrázky
Ľudia
Môj profil
Nastavenia
Roleta
Prihlásiť sa
Registrácia
O BIRDZi
Kontakt
BIRDZ
Fórum
Pridaj
fórum
Nové
fóra
Kategórie
fóra
Ožilo
Moje fóra
Hľadaj
BIRDZ
Fórum
TV, médiá
Noviny
Sexytellhim
29.
8.
augusta
2011 23:38
Ďalšie
jeho
témy
»
Noviny
Čo si myslíte o hospodárskych novinách.
( www.hnonline.sk)
Ja ich čítam pravidelne.... A čo si o nich myslíš ty ?
Dik
Komentuj
0
0
0
0
0
Komenty k téme
Napíš svoj komentár
Pridaj
koment
Horúce!
24h
3 dni
7 dní
1
Kto vám viac v živote ublížil?
2
Vy a fotografovanie?
3
Trojslovný príbeh
1
Čo chlap, ktorý pošle nevyžiadaný dickpic (myslené kokot) do správy
2
3
Vy a fotografovanie?
4
Trojslovný príbeh
1
Čo chlap, ktorý pošle nevyžiadaný dickpic (myslené kokot) do správy
2
Máte už vianočnú náladu?
3
Stop sinany robotov!
4
5
Vy a fotografovanie?
6
Trojslovný príbeh
TV, médiá riešite aj tu
Pridaj
TV, médiá
Napínavé seriály
Ahojte, prosím poznáte nejaké podobne napínavé seriály plné zvratov a prekvapení, ako bol seriál Lost? Prípadne Prison Break či anime Death Note?
TV, médiá
Brenda zomrela
Sledoval/a som ten seriál Nesledoval/a som ten seriál Je mi ľúto, že zomrela Hrdinsky zvládala rakovinu
TV, médiá
Ake serialy ste pozerali ako mladsi?
myslim, ze vacsina z vas je uz dospelych alebo tak, ale ja som este v takom veku, kedy rada pozeram serialy, tak by ma zaujimalo, co ste pozerali vy a trebars mi nieco doporucili.
TV, médiá
Rozprávky a animované seriály vášho detstva
Aké to sú? Spomeňte aspoň zopár. Ja som si kedysi vytvorila takýto zoznam na YT: https://youtube. com/playlist?list=PLsf0IiTvpSliJL-7D351OdKD61Cyncufe&si=_wH3lN0YfBB5XQgz Uveďte hlavne také, ktoré sa v tom zozname nenachádzajú :)
TV, médiá
Aký máte názor na konšpirácie?
Verím, že niečo na tom bude pravdivé Neverím (nedôverujem) konšpiráciám Čo sú konšpirácie? Sám/sama vytváram konšpirácie
TV, médiá
Prečo ľudia tak žijú politikou?
Prečo si myslíte že ľudia žijú tak veľmi politikou keď v podstate bežný občan ( okrem volieb ) nemá na politiku žiadny vplyv?
TV, médiá
Tí, čo sledujete Ruža pN, aké by bolo vaše poradie...
Mirka, Petrana, Tereza Mirka, Tereza, Petrana Petrana, Mirka, Tereza Petrana, Tereza, Mirka Tereza, Mirka, Petrana Tereza, Petrana, Mirka
TV, médiá
V svojom súkromnom živote som veľkým workoholikom
Trápi táto starosť alebo lepšie povedané tento problém Popri svojej robote, kde som zamestnaný a dostávam plat, permanentne rozmýšľam Sa najem v rôznom čase, niekedy aj je studené jedlo, čo musím si činnosť dokončiť Niekedy ma napadne myšlienka, ...
TV, médiá
Sexuálne násilie vo vzťahu
Sexuálne aktivity, ku ktorým dôjde bez jasného súhlasu obete. Poznáte ženy (či mužov) ktoré boli vo vzťahu nútené do sexu, či do rôznych nechcených sex. aktivít? Takže došlo k znásilneniu. Ako situáciu riešili? Žijú v takom vzťahu dodnes?
TV, médiá
Aký je tvoj obľúbený podcast a prečo?
Podeľte sa :) Možno inšpirujete ďalších. Ja mám napríklad rád Jauu Ps to bolelo alebo Vražedné psyché.
TV, médiá
Čakáš od budúceho bývalého že ťa bude vychovávať a učiť?
Jedine v belonefílii, antropofagolagnizme a pyropubizme Tak to skôr potrebujem manku než frajerku Jebem ti hrob ty mrdimúka!
TV, médiá
Počúvate rádio?
áno, pravidelne áno, občas áno, výnimočne počúvam slovenské rádiá počúvam zahrničné rádiá počúvam internetové rádiá nie, nikdy alebo takmer vôbec iné
Viac
Pridaj na BIRDZ
Nový blog
Nové fórum
Nový fotoalbum
Nový obrázok
Nový status
Zadaj svoje Birdzovské meno, alebo si
regni nové
alebo
Nová registrácia
Nahlás adminom!
Ďakujeme, že pomáhaš robiť BIRDZ lepším!
Dôvod:
spam, reklama, komerčná kravina
péčko
nenávisť voči ľuďom či skupinám ľudí
potenciálny trestný čin
nelegálna aktivita (poruš. autor. práv)
iný dôvod
Doplnenie:
Pošli nahlásenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme