Naplnili sa Vase predsavzatia na rok '22? Ake to boli a co Vam nevyslo?
Ja som zaciatkom roka prijala nove heslo do zivota- "nebrat si veci osobne", a v mnohych situaciach mi to ulahcilo zivot a usetrilo nervy. Citim sa byt slobodnejsia od negativity.
Ja som nemala nejaké predsavzatia lebo som v roku 2021 mala asi úplne dokonalý život mali sme s frajerom len jeden veľký a pekný plán, no rok 2022 nám ho kompletne zrušil, vrátane nášho vzťahu...
Vlastne, mala som jedno, chcela som schudnúť prvé dva mesiace som úplne mega cvičila a robila snáď nemožné a nič, neschudla som ani gram potom som stretla takého milého a zlatého typka a keď prestal byť milý a zlatý, tak som schudla 10kg vlastne to dopadlo podľa mojich predstáv
Nevyšlo mi z prianí, že som ešte nekúpil auto a že sa mi ešte nepodarilo nájsť vytúženú priateľku. Ale pozitívum je, že mám lepšiu prácu a že vôbec mám prácu a relatívne zdravie, aj šťastie ako tak.. A do nového roka si želám byť lepší k rodine, k sestre, deťom aj ľuďom. Nové auto tiež už počítam, že budem mať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Vlastne, mala som jedno, chcela som schudnúť prvé dva mesiace som úplne mega cvičila a robila snáď nemožné a nič, neschudla som ani gram potom som stretla takého milého a zlatého typka a keď prestal byť milý a zlatý, tak som schudla 10kg vlastne to dopadlo podľa mojich predstáv