nemam ziadne, snazim sa kazdy den ist dopredu a k niecomu smerovat, vobec nepouzivam novy rok ako zamienku jednoducho chcem dobry zivot a na tom treba pracovat kazdy den.
Každý rok som si dával také plané sľuby, ale tento rok som si povedal " Á dosť! 2018 je pre mňa najhorší rok a zároveň najväčšie sklamanie. 1.1 sa zmením." Ale nie len tak. Už od decembra sa aklimatizujem na nové podmienky. Snažím sa každý deň spraviť toho viac ako ten minulý a bojujem so svojou lenivosťou. A zatiaľ mám asi 14 predsavzatí...
mám, ale nedávam si ich kvôli tomu, že začína nový rok. Skôr preto, že som začal bývať sám a vidím lepšie možnosti na zmeny.
chcem radikálne obmedziť živočíšne produkty, možno časom úplne. Zatiaľ sa postupne snažím nájsť náhrady toho, čo konzumujem najviac. Mliečne výrobky. + chcem sa stravovať pravidelnejšie a zdravšie.
chcem obmedziť produkciu odpadu a začať separovať, lebo s rodičmi to nebolo možné
ked budu vsetci zdravy bude to ok Pokracovat dalej, mat sa dobre, vypadnut konecne zo skoly a mat viac casu na veci co ma bavia. A netradicne, zacat behavat a pribrat Cez rok bude dost castu na premyslanie, zbytocne sa tym zatazovat teraz
@clarise Tak jednak sa týkajú mojich jazykových (ne)znalostí. Chcem sa dokopať k serióznemu učeniu esperanta a ruštiny, ďalej obmedziť počítač a ďalšie iné.
Ale chcela by som inak uplne obmedzit prijem alkoholu. Lebo stale pijem este dost vina alebo si obcas dam aj pivo no chcela by som sa aj toho vzdat uplne. Ale to sa mi asi nepodari.
Klasické predsavzatia typu začať/prestať niečo, to nie.
Ale dávam si také "ciele", ktoré si viem dobre odsledovať a trackovať si to každý mesiac, či sa mi to darí plniť, alebo nie. Napr. prečítať x kníh, x krát mesačne cvičiť a pod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
chcem radikálne obmedziť živočíšne produkty, možno časom úplne. Zatiaľ sa postupne snažím nájsť náhrady toho, čo konzumujem najviac. Mliečne výrobky. + chcem sa stravovať pravidelnejšie a zdravšie.
chcem obmedziť produkciu odpadu a začať separovať, lebo s rodičmi to nebolo možné
ale velku nadej tomu nedavam
Ale dávam si také "ciele", ktoré si viem dobre odsledovať a trackovať si to každý mesiac, či sa mi to darí plniť, alebo nie. Napr. prečítať x kníh, x krát mesačne cvičiť a pod.