ja som po tom vždy taký ohučaný lebo sú strašne rýýchly to preto ale ináč sa mi páčia a hlavne to že je to sícemetal ale taký melodický a aj sóla sú také netypické k metalu skor také veselé
uplne skvela muzika... rychla, energicka, melodicka...neni sice uplne najoblucenejsia,ale pocuvam casto a uplne si to vychutnavam... a novy album som asi este nepocula, musim zhanat
ako tie sola su uplne super ale suhlasim s koncertami aj ked sa to da pochopit ze nestihaju ... inak vidim ze mas rada powermetal a je to take sympaticke..
a s tymi koncertami bohuzial musim suhlasit... pozerala som aj nejake videa na youtube live ....skoda neni nad stary dobry Hammerfall,Stratovarius alebo troska novsiu Sonatu Arcticu
ja ich mam tiez rada ale tak je pravda ze studiove nahravky su predsa len nieco ine ako ked hraju nazivo...radsej to ani nepozeram a na koncert by som asi tiez nesla...no inak muziku hrajuuu super
preco skoro kazdy,koho som sa pytala, nema rad hammerfall? mozete mi dat nejaky konkretny dovod? akoze nechcem sa hadat,ale fakt ma to zaujima,lebo aj na metalovych forach som sa stretla s nazorom, ze HF je na *******
a pre mna je viac opocuvatelny dragonforce, pretoze kazdy song pre mna znie takmer skoro tak isto...ale to len tak na okraj
ale pre mna je hammerfall jednoducho skvela kapela netvrdim,ze uplne vsetky pesnicky su skvele...ale vacsina z nich je proste WAW
DragonForce je výborný ale keď chcete počuť ešte niečo lepšie vypočujte si kapelku HIBRIA a album "Defying The Rules" a spadnú vám sánky...vynikajúci muzikanti a ešte lepší spevák.
prečo nemá nikto rád hammerfall? lebo sú to kokoti ktorí si kariéru postavili na cudzích nápadoch, v ich tvorbe nie je štipka originality a sami seba kopírujú jedna radosť preto
No s Hammerfall súhlasím. Totálne neoriginálna kapela. Navyše ja ten heroický image fakt nemusím. A k Dragonforce...dosť nuda...Ja mám rád power metal, ale snažiť sa hrať čo najrýchlejšie je podľa mňa dosť volovina.
pocuvam tu Hibriu ci co to je.... a fakt to neznie zle ten chlapik ma skvely hlasok
a k tomu hammerfallu, kazdy moze mat svoj styl hudby,ktory sa mu paci/nepaci... a mne sa hammerfall paci a aj nadalej ho budem pocuvat ale rada som si vypocula vase nazory
ten kto pise neaku krytiku na nieco a v tomto pripade na ,,,Dragonforce,,,bi si mal najprv uvedomit,,ze toto je zaner ,,extrem progresiv speed power metal,,ato asi znamena ze to asi take rychle ma byt,,,,a ten kto si raz vyskusal cokolvek podobne,,alebo rockove,,osobne zahrat ,,urcite vie ze toto zahrat nie je sranda alebo nezmysel,,ale treba to uznat ako nieco pekne a poriadny umelecky vykon...nakolko je to este aj zrozumitelne a melodicke...SPEED METAL...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
uplne skvela muzika... rychla, energicka, melodicka...neni sice uplne najoblucenejsia,ale pocuvam casto a uplne si to vychutnavam... a novy album som asi este nepocula, musim zhanat
a s tymi koncertami bohuzial musim suhlasit... pozerala som aj nejake videa na youtube live ....skoda neni nad stary dobry Hammerfall,Stratovarius alebo troska novsiu Sonatu Arcticu
[ Genre: Power Metal ][ Encoder: LAME ]
[ Type: Album ][ Quality: VBR/44,1/Joint-Stereo]
[ Songs: 08 ][ Grabber: Audiograbber ]
[ Rls Date: 23-07-2008 ][ Source: CDDA ]
[ Company: spinefarm ][ Size: 99.5 MB ]
[ Cat Nr: n/a ][ Length: 58:21 min ]
01.Heroes of Our Time 07:16
02.The Fire Still Burns 07:53
03.Reasons to Live 06:26
04.Heartbreak Armageddon 07:43
05.The Last Journey Home 08:16
06.A Flame for Freedom 05:20
07.Inside the Winter Storm 08:12
08.The Warrior Inside 07:15
» rapidshare.com/files/131933888...
tu stiahni.. na rozbalenie pouzi heslo: toymachine4all
som fakt zvedava,co si hosi pripravili...ci nieco uplne nove alebo stary dobry,ale lahko opocuvatelny styl....
suhlas..ale aj tak Sonata je nad vsetko
a pre mna je viac opocuvatelny dragonforce, pretoze kazdy song pre mna znie takmer skoro tak isto...ale to len tak na okraj
ale pre mna je hammerfall jednoducho skvela kapela netvrdim,ze uplne vsetky pesnicky su skvele...ale vacsina z nich je proste WAW
» odoconsmetalspot.blogspot.com/2008/02/hibria-...
pocuvam tu Hibriu ci co to je.... a fakt to neznie zle ten chlapik ma skvely hlasok
a k tomu hammerfallu, kazdy moze mat svoj styl hudby,ktory sa mu paci/nepaci... a mne sa hammerfall paci a aj nadalej ho budem pocuvat ale rada som si vypocula vase nazory
Mne je jasné že speed pomalý nebude. Ale u Dragonforce mám pocit, že sa snažia byť za každú cenu, čo najrýchlejší a to sa mi nepáči