@luc.ka no takto ani ja ale co pozeravam koncerty (stahujem) tak tam to je brutalne ..taky rock am ring 04...krasa ..a tu wish @kolini brutalne prespieval....
NIN poznám, po mene, po pár melódiách, ale nikdy ma to nejako netoto...
tak asi mali dobrú hudbu, len správneho speváka za tie roky nenašli... ale ak to je ten ujo, čo sa podieľal na the social network OST, tak... to mu vyšlo fajne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a toto som si zamilovala na prvé počutie, i keď mi to pripadá tak, že je to niekde úplne inde od ich ostatnej tvorby
jéj, páči sa mi ale nemám rada, keď až tak veľmi kričí... :/
ale gitara je mňam !
nemala som tú česť naživo a vlastne ani neviem, či by som vydržala celý koncert
hm, tak ten ujo to spieva celkom nudne
@luc.ka ten ujo je velavazeny hudobnik.. dodnes netusim preco
to je proste NIN. Zober si aj takú legendárnu Hurt od pána J. Casha. Tiež je to pôvodne NIN a málokto o tom vie, lebo to nebol žiadny zázrak
@kolini
tak ako NIN sú podľa mňa fajn, ale málokedy sadnú do nálady. Ja si napríklad len dvojcd Fragile púšťam občas....
NIN poznám, po mene, po pár melódiách, ale nikdy ma to nejako netoto...
tak asi mali dobrú hudbu, len správneho speváka za tie roky nenašli... ale ak to je ten ujo, čo sa podieľal na the social network OST, tak... to mu vyšlo fajne
Trent Reznor teraz plače
@kolini
keď budeš dobrý, dám ti zahrať
že by ho môj názor tak rozhodil? to hádam nie...
album mám stiahnutý, možno si ho raz vypočujem