pre mňa je nepochopiteľné prečo sa nikto k tomu OFICIÁLNE nevyjadrí, ale budiž. Jedného rána sa všetci zobudíme do nového BIRDZ-u bez akéhokoľvek varovania. Hlavné je nech sem pribudne veľa užívateľov.
pre mňa je nepochopiteľné prečo sa nikto k tomu OFICIÁLNE nevyjadrí, ale budiž. Jedného rána sa všetci zobudíme a bez akéhokoľvek varovania budeme mat na obrazovke "404 - Not Found"
Nový Birdz bude tento mesiac (január 2021). Uložte si prosím v nastaveniach e-mailovú adresu, pre prípad, že by ste potrebovali si vygenerovať nové heslo. Koniec hlásenia.
@admin jej, to je skvela sprava! Dúfam, ze to bude aj nejak osetrene (napr. overenim cez telefónne číslo). Na jednej strane mi síce bude chýbať nasa uzavretá komunita, kde sa uz všetci poznáme, na druhej strane sa ale velmi teším, ze Birdz este nezanikne Veľa šťastia prajem a nech sa vsetko podari podla predstav!
@Admin a bude sa dat upravovat css jak pri starom starom birdzi? dost vela uzivatelov podla mna odislo kvoli tomu, ze uz si nemohli svoj profil tak nejak usposobit podla seba a podla mna to malo vtedy svoje caro. Niektore profily boli fakt pekne
@motorbreath a kam ako odišli uživatelia, keď sa zrušilo upravovanie css? veď také nikde nebolo a nie je (a dúfam, že CSS nevrátia), to radšej dark mode by mohli spraviť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ja ako nový admin som sa pred vyše týždňom vyjadroval. A znova sa vyjadrujem, áno bude.
@motorbreath dufam, ze nie, tie vlastne CSS boli v 99 % statny vomit
@tequila ano, niektore boli des... ale aspon si videl, ze kto ma vkus