rad by som ale stary comp sa dojebal lebo som na neho vylial kavu, mali netbook som rozjebal sam lebo som mal velke nervy, cize mi ostal iba tento stary 9 rocny a trha mi to strasne a hlavne nemam tu ani zvuk teda nejde mi vobec, ale vidim tam gitaru takze najskor je to snad Rock, v tom pripade drzim palce
hmmm no... hudba nic moc, text nic moc (nepride mi vobec nicim inovativny ci zaujimavy), video je zlee (ale to chapem, vlastnorucne si nejake kvalitne video natocit nie je jednoduche ) ... proste celkovo ma ta pesnicka nezaujala asi nicim..
ale hudba (podklad) je podla mna pouzitelny a mozno by som ho pouzila v niecom inom, to sa mi zas asi pacilo najviac, nech len nehejtujem
Nahodou nieje to zle. Vzhladom k tomu ze je to v podstate amatersky material tak by som povedal ze je to dost dobre... a haterov co sa ti len vysmeju a nenapisu nic konstruktivne si nevsimaj, nie kym sa ti nepreukazu vlastnym, lepsim vytvorom hahaha
Srať sa na klip, tie bývajú zvyčajne strašné aj u profesionálov ..ale ten hlas ... buď ti poprašuje krčne lanka, alebo si pil málo oleja z čoho logicky vyplýva, že ti jeden z mozgových závitov vybehol z koľaje...V obidvoch prípadoch by si mal použiť peroxid sodný a naliať si to do úst Nemáš x-faktor !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ale hudba (podklad) je podla mna pouzitelny a mozno by som ho pouzila v niecom inom, to sa mi zas asi pacilo najviac, nech len nehejtujem
rytmausove zaciatky
a kukni kde je teraz, takze ... ... + tie hejty ludi ? .. nevsimaj si kokotkov co ine nevedia jak jebat od pocitaca