dostali ste uz niekto pokutu ze ste nemali na bicykli prilbu mimo dediny alebo ze ste nemali svetlo a reflekcny prvok? lebo uz je to neviem kolko mesiacov a ja chodim na biku 4x tyzdenne mimo obce a dost casto aj po tme, parkrat som aj stretol oprosti ist
tak nevideli ta asi preto ze si to nemal,,a nesvietil si,,,treba v noci hodit na seba nieco cierne,,,a to je dokonale maskovanie...a ako je mozne ze si otem neviedzel do vcul??? ci to byvas na nejakej dzedzine, de mate tak jeden kostel, a pan fagag o tem asi nevypraval, ani na plagatiky neboli? a inak ja som nedostala este v zivote ziadnu pokutu
ja jazdim na biku fakt dosť vela, mám 15 takže v obci prilbu nepotrebujem, a občas ked idem mimo obce tak len dúfam že ma nestopnuú a ináč nenosím žiadny doklad ani v obci aj ked mám
ja nosím prilbu,aj reflexné pásiky,nie len kvôli policajtom,ale hlavne kvôli sebe,predsa len je pravda,že je lepšie,ak ma večer autá vidia,je menšie riziko,že by sa mi niečo stalo.
ale tiež nepoznám nikoho,koho by zastavili,alebo mu dali pokutu.
podľa mňa na to kašlú,skôr budú kontrolovať vodičov,alebo merať rýchlosť,za to sú väčšie pokuty...
reflexly pasik nosim na bicykli ked neni dobra viditelnost ale reflexnu vestu na seba nedam nikdy a prilbu?? podla mna ked ma zrazi auto tak mi prilba nepomoze lebo viem ako auta chodia v nasom okrese
Reflexne co? OMG! Ale prilbu mam (foter kupil v akomsik supermarkete), na hlavnych cestach aj nosim a su tam nejake dve tesco blikacky xD radsej keby vyzadovali v poriadku brzdy, foter by mozno kupil nove xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
toto je dedina kde byvam nic vaic nic menej je tu par domov a preto chom na biku casto do vedlajsich dedin za kamosmi a na futbal
ale tiež nepoznám nikoho,koho by zastavili,alebo mu dali pokutu.
podľa mňa na to kašlú,skôr budú kontrolovať vodičov,alebo merať rýchlosť,za to sú väčšie pokuty...