Takže chcem sa vás opýtať váš názor na tento štýl metalu. Niekde som čítal že to môžte milovať alebo nenávidieť. Niektorý to nazývajú aj rapmetal,shitmetal Tak čo nenávidíte či milujete?
Nedá sa povedať konkrétne na štýl, ale na skupiny. Ale myslím, že viac je tých šitných..Z dobrých ma asi ani nič nenapadá, možno SOAD, ak by sa tam dali zaradiť. Kombinácia rapu a metalu asi nemôže priniesť nič dobré / mohol si to vidieť aj na tom jednom albe SOAD s nejakým raperom /
nu-metal ide tu hlavne o emoie si myslim a vyjadrovanie existencnych myslienok, a nu neni kombinacia s rapom aspon myslim, zda sa mi, ze to je taky pomaylsi metal kde sa vyuzivaju hutne tony basovych nastrojov /nielen gitar/ a do toho v hojnom zastupeni ide zensky vokal a je to krasna hudba az na to, ze ju pocuva vela EMO a to trosku uraza hudobnikov ktory taku hudbu produkuju ... aspon mna by to urazalo
Hellgirl - nemyslis nahodou goticky alebo symfonicky metal? lebo este som nepocul nu-metalovu kapelu so zenskym vokalom, nu-metal - to mas napriklad Linkin Park, POD, mozno trosku Slipknot, ale ti su asi skor trashmetalovi, inak narazil som na rusku kapelku Slot, to je tiez nu-metal a su super a teraz ma napada, ze je tam spieva holka, takze mas scasti pravdu
...podla mna dost kontroverzny typ metalu - zalezi od vkusu....ale napriklad take numetalove zaciatky kornu (napr. children of the korn, play me..) su v pohode....limp bizkit moc nemusim...
ja som toho nazoru ze raperi neznasaju metal a metlaci zasa rap.. cize kto pocuva tento styl??? ostatni ... ani (ozajstni) metalisti a ani ozajstni raperi ....
22) Je to síce pekne ale povedz mi kto je 100 % hip hoper alebo metalista? Myslím, že takých skutočných je málo. Táto hudba je dobrá v tom, že je proti predsudkom. Metalistovi aspoň trochu priblíži rap, a naopak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
LP, Korn, Lim bizkit, POD, sem tam aj Papa Roach si do toho zabrdne
A moc ho nemusim, ale niektore vypekacky ujdu
nu metal dsot nemam rad, teda akorat tak Korn, ale oni sa mi ako numetal moc nezdaju cize nula bodov...
skratka ak metal tak trash, death, heavy, tot vse
...podla mna dost kontroverzny typ metalu - zalezi od vkusu....ale napriklad take numetalove zaciatky kornu (napr. children of the korn, play me..) su v pohode....limp bizkit moc nemusim...
...no aj z nu-metalu sa da pekne upgradenut
ale LP je z tyhc hruz najhruzovejsy
ako k tomuto stylu nemam co moc dolat, chlapec rapuje do metaloveho podkladu , to je trapas no , bud jedno alebo druhe , ale toto je one hit K.O.