No a potom sa ludia sťažuju že prečo stále odchádzaju do dochodku neskôr atd...
Zrovna recepcia, OK, tam nemás co furt robiť, ale v iných prípadoch ludia pracuju len na 50%, potom jasné že stále su v práci dlhsie, za mensie platy, a neskôr idu do dochodku...
Co keby ste v práci pracovali namiesto "flakania sa", cumenia do blba, prechadzania sa atd, na 100% pracovali, a hned by Slovensko bolo inde...
Ale sprostým Slovákom to vysvetliť....
ja sa v obchode brutálne nudím okolo obeda a pred záverečnou, keď tam nikto nie je, tak si skúšam prstene a okuliare aj oblečenie, potom si z papiera z kasy skladám loďky ... ale tiež to najlepšie vyrieši internet, zabiješ čas.
Tak si stiahni do notebooku filmy/seriály doma a pozri si ich v robote. Alebo si zožeň nejakú pc hru, ktorá ťa bude baviť a zároveň ju budeš môcť kedykoľvek prerušiť, keď ti prídu ľudia (napr. sims apod.)
Nuda v robote? To sú tie kancelárie, a pod., tzv. sedavé zamestnania ? ja si to fakt neviem predstaviť
Buďte radi že tam tú nudu máte a nemusíte v robote vkuse kmitať.
ja od zajtra nastupujem do prace kde budem denne 11 hodin a pravdepodobne tam bude najvacsia nuda na svete ale uplne sa z toho tesim, planujem veela citat, ucit sa nejaky jazyk (asi nemcinu), vymyslat super napady, pozorovat ludi a taaak
Uz som sa externé prihlasila na vysku aby som tu neosprostela aaa ti ktori pisu ze ludia co sedia a hubuju na svoj plat tak akurat hovoríte o sebe ja som so svojím platom spokojna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Zrovna recepcia, OK, tam nemás co furt robiť, ale v iných prípadoch ludia pracuju len na 50%, potom jasné že stále su v práci dlhsie, za mensie platy, a neskôr idu do dochodku...
Co keby ste v práci pracovali namiesto "flakania sa", cumenia do blba, prechadzania sa atd, na 100% pracovali, a hned by Slovensko bolo inde...
Ale sprostým Slovákom to vysvetliť....
aj ja viem nudit pol dna ale potom to ujde :-S
a snívam si snívam to mi pomáha
Buďte radi že tam tú nudu máte a nemusíte v robote vkuse kmitať.