stahujem velmi useless aplikacie z ovi store, hram sa sach/zumu/whatever, citam knihu, rozpravam sa so susedkou/om, kreslim si, triedim si karis, cumim po ludoch naokolo a premyslam nad nimi, ucim sa na ine hodiny, maľujem sa, píšem sms, počúvam hudbu, pýtam sa profákov komplikované otázky, idem "na záchod" a bud volám alebo skočím do bufetu..
Robím to čo mám teda dobre len na dejepise a biologii
Inak sa bavim s kamoskou ale proste v kuse cela trieda ma na nas nervy Uz na nas bolo tolko staznosti a aj ked nas nasa trieda presadi tak si sadneme zasa spolu Proste
A ked nahodou nesedime spolu a je nejaka odveci hodina tak si citam knihu
Podľa mňa je zbytočné, pýtať si rady, ako si skrátiť čas na hodinách - pretože si ho nijak neskrátime, akurát prídeme o vedomosti, ktoré sme mohli získať... Ale viem, kedy si môžem niečo dovoliť, kedy sa mi naozaj nechce, tak si vymením pár viet so spolusediacou, alebo si zapnem hudbu do slúchadiel.
cez prestávky ideme na školský dvor a tam nieje nuda nikdy, hráme sa a tak, alebo idem do bufetu (a to je čakanie na celú prestávku) alebo na wc, alebo do automatu na čokoládu, pozeráme telku (keďže na chodbe je) učím sa na ďalšiu hodinu, dopisujem úlohy, píšem denníček , knihu, čítam časopisy, hráme s kamarátkou štvorčeky či čo je to za hra s tým maľovaním alebo sa skúšame..
čarbem na papiere a rozmýšlam o nesmrttelnosti chrústa, vystrúham si ceruzku a napichujem na nu chrumky ktore potom počas hodiny z nudy žerem,učím sa na inú hodinu,kecám so spolusediacou....ahá ešte zvyknem strúhať ceruzky a potom ich vytupím a znova strúham (načo to robím???neviem...) hmm a viac ma nenapadá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
... ale akoze fajn, niekedy ani ja nedavam pozor a hram angry birds na mobile
(okej obcas spim
No a dalej ma nenapada
alebo idem do bufetu
ale inak vacsinou pocuvam, ked je co
My sme si popri písaní poznámok zvykli posielať papier a dopisovať si. Prípadne som si kreslila, alebo len tak pozerala do blba.
Inak sa bavim s kamoskou ale proste v kuse cela trieda ma na nas nervy Uz na nas bolo tolko staznosti a aj ked nas nasa trieda presadi tak si sadneme zasa spolu Proste
A ked nahodou nesedime spolu a je nejaka odveci hodina tak si citam knihu