A nemáte nejaký liek na to, keď sa vo vašom okolí nudí niekto druhý???
Lebo oco sa niečo pred obedom vrátil domov a odvtedy sa tu vyslovene nudí a už neviem čo s ním...
Najskôr mi porozprával aká firma bude kedy kopať niekomu na dvore a prečo, potom tisíc ďalších blbostí ktoré mi sú nanič a doteraz väčšine ani nerozumiem čo mi tým chcel povedať a momentálne behá po dome s vysávačom už vyše polhodiny a píli mi nervy
S ním sa nedá hrať... takmer každú sobotu hrávame karty celá rodina vrátane tety a bratranca, ale s ním sa naozaj nedá... on má byť na strane jednej podľa svojich kariet a pritom pomáha strane druhej... A pochybujem že keby som mu navrhla hru mimo týchto sobotných večerov, tak by súhlasil
A pivo nepijem
A pokecať si... obávam sa že to je to čo som robila väčšinu dňa, akurát to bol rozhovor taký, že on hovoril a ja som nechápala ani o čom hovorí, ani na čo sú mi tie informácie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Rano povies, kolko ich vlastne bolo
...to zabere...
Lebo oco sa niečo pred obedom vrátil domov a odvtedy sa tu vyslovene nudí a už neviem čo s ním...
Najskôr mi porozprával aká firma bude kedy kopať niekomu na dvore a prečo, potom tisíc ďalších blbostí ktoré mi sú nanič a doteraz väčšine ani nerozumiem čo mi tým chcel povedať a momentálne behá po dome s vysávačom už vyše polhodiny a píli mi nervy
A pivo nepijem
A pokecať si... obávam sa že to je to čo som robila väčšinu dňa, akurát to bol rozhovor taký, že on hovoril a ja som nechápala ani o čom hovorí, ani na čo sú mi tie informácie