Ahojte , neviem ako vy , ale ja mám taký trošku nudný život.
Celé doobedie v škole , potom domov , zniesť okolo 20 bedničiek. Potom sa učiť , až do 10-11 , a ešte si pocvičím. Chodím spať o pol noci
(Viac v 1. komente)
A cez víkend okolo domu pracujem , večer sa buď učím , alebo cvičím na gitare
Keď počúvam spolužiakov , tak oni chodia chlastať , fajčiť , po zábavach atď.
A dievčatá za takými idú.
Ako aspoň trošku zmeniť môj život ?
A na dedine nemám s kým ísť aspoň vonku , lebo nijakého kamaráta tu nemám, a dievčatá sú staršie než ja. A od najbližšieho mesta bývam 20km :/
Ďakujem za odpovede , a prajem pekný večer
Prihlás sa na nejaký kurz, napr. jazykovku alebo čo a chodievaj do mesta, stretneš ľudí, budeš sa učiť, neosprostieš, možno získaš kamošov a tak, choď za kultúrou a neseď doma na dedine kks...
a čo si ty myslíš, že keď sa oženíš, že čo?
žena s deckom bude doma sedieť na riti a ty si budeš s nejakými kreténmi užívať v meste akože?
zvykaj si na poriadok...
tí, ktorým závidiš, že chodia do mesta a chľacú a droguju a smilnia, tí to ešte tisíc raz v živote oľutujú...
buď rád, že máš život na poriadku v klude a spokojnosti...
@gitarista445 ked hovoriš, ze cvicis tak skus ist na nejaky konkretny sport, bojove umenie, mne osobne sa zapacil thajsky box a nelutujem ze som skusila. Stretnes ludi s rovnakymi zaujmami
no na strednej vela toho neporiesis, co sa da robit.... citat si, hrat online hry, sportovat.... s dievcatom sa da zoznamit vela ich oceni ze nefajcis a nepijes, len musis vediet odhadnut ktorym sa to bude pacit co ty asi nevies.... neviem no, ja sa cez prazdniny tiez nudim ked nejsom na VS tak chapem co zazivas
vačsina ludí to takto v tomto veku má, u mňa je to myslím že ešte menej záživné
jediné čo ti ostáva je chodiť do mesta za kamarátmi alebo si nájdi nejakú novú zálubu (hud. nástroj, nový jazyk, fotografovanie..čokolvek) a ak sa pre to zapáliš nudiť sa nebudeš. ako vidíš, všetci ti tu radia to isté, vždy sa niečo nájde len musíš skúšať
- alebo sa vykašli na sociálny život a hraj videohry, čítaj knihy a pozeraj filmy aj tak sa dá, samota ťa potom hneď prejde, uvidíš
joooj to takmer akoby som o sebe citala!(az na to, ze ja aj to ucenie obcas odflaknem a necvicim) miesto toho cely den prelezim, prebirdzujem a podobne)
ved čo škola, doma(pes,nejake dom.prace,...),PC/učenie,spať--->ráno vstávať, cestovať, a dokola to isté pripadne po škole ešte brigada do noci, a na druhy den vstavat a zase ... a čo robím nič. Prisaham že ked sa mi pokazi aj posledny kabel na sluchatka tak sa zblaznim. (ten novy k novym sa už pokazil, stary funguje už rok,tak dufam že mu to vydrži ešte 100rokov.)
ale rovnaky zivot som mal ako gitarista, po skole hral na gitare hry a vonka len do obchodu a posilky. Odflaknuty zivot. Potom som sa stal nakratko alkoholikom a neuspesne skusal rozne zamestnania. Pomaly som sa rozbiehal a stracal cas. Ja by som si na tvojom mieste stanovil velky ciel.
Jasne musis vediet co chces. Ak to nevies, tak skusaj vsetko zaradom.
Presne viem ako sa cítiš. Ja tiež nechodím do mesta v noci piť a fajčiť a počúvam len druhých ako to robia. Ja som sa prihlásila na jazykovku napríklad a celkom som rada, že som tam. Ono človek sa aj tak cíti potom len taký prázdny, keď si chce za každú cenu len užívať.
Len prosím ťa neprepadaj predstave že ti čo chlastaju fajčia atď sú cool a len po tých letia ženy...vôbec to tak nie je. Dobrý tip ti tu dali - skús napríklad chodiť cvičiť do mesta do posilky, hneď po škole povedzme, tam určite spoznas nových ľudí s ktorými možno zazijes iné super veci držím palce
citiť prazdno je normalne.Nudiť sa? Chýba ti nejaký silný spirituálny zážitok.Keby si zažil čo je to byť blízko smrti -začal by si vidieť v nude nádheru ale to ty zatial nedokažeš, Rob čo ťa baví - ak to myslíš s hudbou vážne tak si našetri a vypadni do iného mesta /štátu/ a študuj u dobreho lektora gitary - myslel som niečo ako Valihora vypadol zo slovenska do ameriky na hudobnu školu a tam chytil svoj nezameniteľný sťýl hry a niečo sa naučil .Ked sa budeš samovyučovať naučiš sa zlozvyky ktore nie su dobre.
len pekne cvič na gitare to je určite zaujimavejsie ako behanie po baroch. najzaujimavejší chalani sú takí čo niečo vedia, okrem fotenia si tela a honenia si ega pri balení báb. Gitaristi sú naj !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Keď počúvam spolužiakov , tak oni chodia chlastať , fajčiť , po zábavach atď.
A dievčatá za takými idú.
A na dedine nemám s kým ísť aspoň vonku , lebo nijakého kamaráta tu nemám, a dievčatá sú staršie než ja. A od najbližšieho mesta bývam 20km :/
Ďakujem za odpovede , a prajem pekný večer
Gembler som.
žena s deckom bude doma sedieť na riti a ty si budeš s nejakými kreténmi užívať v meste akože?
zvykaj si na poriadok...
tí, ktorým závidiš, že chodia do mesta a chľacú a droguju a smilnia, tí to ešte tisíc raz v živote oľutujú...
buď rád, že máš život na poriadku v klude a spokojnosti...
jediné čo ti ostáva je chodiť do mesta za kamarátmi alebo si nájdi nejakú novú zálubu (hud. nástroj, nový jazyk, fotografovanie..čokolvek) a ak sa pre to zapáliš nudiť sa nebudeš. ako vidíš, všetci ti tu radia to isté, vždy sa niečo nájde len musíš skúšať
- alebo sa vykašli na sociálny život a hraj videohry, čítaj knihy a pozeraj filmy aj tak sa dá, samota ťa potom hneď prejde, uvidíš
Jasne musis vediet co chces. Ak to nevies, tak skusaj vsetko zaradom.
@Sorec asi si ju mylis s niecim inym lebo nudu nemoze mat nikto rad