Mám strašne nudný život.Chodím na krúžky, športujem a mám aj veľa koníčkov.Nemám veľa kamarátov, a aj keby som chcela nových, tak už vo svojom okolí všetkých poznám.Môj život je strašne rutinný.Potrebujem nejakú zmenu.Bojím sa, že zasa upadnem do depresie
Mas tak vela cinnosti a aj tak sa nudis ? V skutocnosti je to o mysleni ako si ho nastavis ...mozno ze nerobit taku vec z ktorej si stastna ..skus popremyslat co by ta naozaj urobilo stastnou a co nie ...a nie teraz neupadnes do depresie ..nedovolis si to sama ,, ok ?!
skús hlavne spoznať nejakých nových ľudí, to asi najviac pomáha, takže zmeň koníčky, skús robiť nejaké na ktoré si teraz nemala príležitosť, cestovať je tiež celkom dobré (aj keď to má skôr dočasný efekt), ako vraví @2 problém môže byť aj v tebe, že sa ty nudíš a musíš len počkať kým ťa to prejde, ľudia sa tak niekedy cítia, keď sú dlhodobo v jednom kole
Hmm skus nejake malickosti ako ist domov inou cestou... ja nemam vela konickov ale nenudim sa.. tak o pocet veci ktore ta zamestnavaju nejde, skus mat naopak menej konickov a viac priestoru na spontanne veci... alebo si preprogramovat mysel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
(Som snajper, neutekaj, umries unaveny/-a)
A potom na principe Fenixu mas lepsie vyhliadky.