pokúšala som sa palicami, kameňmi a raz som videla v Toy Story toho chlapca čo to robil lupou tak som to potom furt skúšala .........a nešlo ani raz (ach)
@interrupcio hehe...princip je v podstate rovnaky ako pri paliciach, dva rovnake kamene try o seba a po nejakom case by tam mohol ohen zacat ale chvilku si pockas dost dlhu chvilku a trpezlivost k tomu
@lady2lol hmm.. tak to prvy krat pocujem... skor by som povedal, ze ked ich bucham o seba a lietaju iskry, ze z toho by mohol byt ohen, keby sa mi iskru podari zachytit na nejake prachno..
@interrupcio tiez moze byt aj toto ale ked ich tres o seba rychlo a dlho tak by iskra mohla zacat, aj by mala zacat... potom je ako nadtym rozmyslam dobre ak pri tom zacinajucom plamienky podlozis papier alebo nieco lahko horlave tam a uchovas ho na tom papieri....asi som to nevysvetlila najlepsie, no ale hadam chapes co sa snazim povedat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov