Prosim vas, ti co chodite na aikido, aj sa snazite zapametat si tie techniky a rozmyslate nad nimi obcas ze ako to bolo alebo len tak chodite na treningy,,lebo neviem, ci sa mam snazit zapametat si to, alebo ci to po case pride samo....
Prečo myslíš, že sa tam tie techniky učíte ? Odporúčam ti, snažiť sa toho čo najviac zapamätať. Nechodím na aikido, tak neviem, koľko techník vás tam učia, no myslím, že ich nieje až tak veľa, aby si si ich nemohla zapamätať. Aj keď si nezapamätáš každú techniku úplne bez chyby, vždy sa snaž zapamätať aspoň základ, ako to funguje...
BTW @Wewo Kam chodíš na Krav Magu a ako si spokojný s tréningami, telocvičnou, trénerom? Ja chodím do K1, techniky sa tu síce naučím veľmi dobre, no chodí sem veľa ľudí, takže sa tréner každému nevenuje, tak možno zmením telocvičňu.
snazim sa ich zapametať preto sa ti útočník nebráni ja idem 2x postupne napr aihanmi katatetori ikio zdvihnem ruku otocim sa 2na lakeť na zem Potom idem ako v reale samozrejme poviem utočnikovi davaj bacha a ak ide o nazvy tak si ich preložím do slovenčiny a už si ich pamätam napr Koši nage Koši -bedrá nage-hod a už si pamätám
Nesnažím sa ju zapamätať mechanicky ale skôr pochopiť jej, a keď ju pochopíš, tak ju budeš vedieť aj využiť v skutočnosti ... keď sa budeš niečo mechanicky učiť, bude to dobré akurát tak v dojo ..a aj tam ..na 2veci ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
btw v blave je krav maga,hej?
BTW @Wewo Kam chodíš na Krav Magu a ako si spokojný s tréningami, telocvičnou, trénerom? Ja chodím do K1, techniky sa tu síce naučím veľmi dobre, no chodí sem veľa ľudí, takže sa tréner každému nevenuje, tak možno zmením telocvičňu.