stala sa mi taka vec.. chalan ktoreho som mala rada a este aj mam chodil este s jednou babou. Zatial som mu to nepovedala. Proste je mi z toho na nic, bol pracovat v zahranici a teraz sa vratil. Pred tym ako odisiel sme si dali pauzu a teraz ma ma uz asi
A este je haluz aj to, že asi každy normalny chalan príde za holkou s ktorou este chodil ked odchadzal..povedal mi, že ked pride tak príde za mnou a pokecame no on prisiel za mnou ale asi len takym stylom,že cawsa požičias mi fajku???? tak to som bola, že maximum v prdeli ale poičala som čo uz asi som bola moc dobra na neho musim zmenit pristup ...ci co ja uz neviem sama .. Ale ocakavala som od chalana ktory ma 19 aspon trochu rozumu
no co uz...ber to tak v zivote vzdy niekto odchadza a iny caka. zalezi len na ktorej strane si.ja chodim s chalanom 3 roky a mam pocit ze stale cakam... na ten den ked mu konecne dojde ze som clovek ktory mu dal viac lasky ako vlastna rodina, viac dovery ako kamarati, a hlavne slzy ktore by za nim nevypadli nikomu na tomto svete, pretoze nikomu na tomto svete na nom tak nezalezi..moja, mozno to nemas jednoduchsie ako ja,ale skus sa sklamat v niekom kto ti navliekol zasnubny prsten ale v skutocnosti to je len kus kovu ktory nikdy prenho nic neznamenal.tak sa netrap nad debilkom,pretoze len budes stracat cas ako ja a nikdy sa z toho nedostanes ak nebudes chciet sama.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Nerospravaj sa s nim. Keby chcel daco zmenit tak by zasiel aj on sam za tebou
kasli na neho hadam nebdues fnukat pre kazdu somarinu co pride. Pride aj lepsi clovek ako bol. Chd dalej ako keby sa nic nestalo
a nalam si lavu nad takym primitivom...radsej zabudni a chod dalej...papik