Som normalne diewca ktore by xcelo xalana. Lenze zakazdym ked ma isty xalan pozwe won, wzdy ho odmietnem s nejakou wyhoworkou. Pred niekolkymi dnami sme boli ja, on. segrenka a ece jeden xalan wonku a sli sme odprewadit segrenku na bus.Zostali sme len ja,
to je jednoduche!!!ako mi vyplinulo s toho textu co si sem napisala asi je ten chalan dost hanblivy ked nezacal nic rozpravat tak...vtedy je rad na tebe!nerob si s toho tazku hlavu!nie je to nic zlozite ved ked zacnes rozpravat a vypytovat sa ho na nejake jeho zaluby a tak...tak potom to pojde uz aj samo!nikdy vsak nerozmyslaj nad tym ze:,,toto mu nepoviem lebo sa pred nim strapnim.´´-nad tymto nikdy neuvazuj lebo som bola svedkom mnohych takychto rozhovorov kde sa baba hanbila nieco povedat aby sa nestrapnila a aj to tak dopadlo!ten rozhovor bol otrasny lebo ona si strasne davala pozor na to co povie a bolo ta hrooozne nudne a furt tam bolo ticho a potom som to musela zachranovat ja!takze jednoducho rozpravaj o niecom co jeho alebo teba zaujima a bude dobre!!!
Neviem prečo zasa idem radiť dievčatám ale tu by som možno mal nejaké riešenie. Pravidlo č. 41 Ak ani na treťom stretnutí si nemáte čo povedať, tak si uži aspoň fyzickej zhody, alebo rovno uteč! Ten chlapec ťa asi priťahuje len fyzicky. Vie ťa vôbec rozosmiať? Ak nie tak to nieje chlapec pre teba. Chlapca ktorý sa k tebe hodí spoznáš podľa toho, že sa spolu rozprávate hodiny a ty cítiš že ste si toho ešte vždy málo povedali. Ale možno je len zozačiatku hanblivý.(ešte sa nedokázal uvolniť –potrebuje čas) Najprv zisti či fakt nieje a ak je tak sa ho snaž uvolniť. Polož mu zopár osobných otázok. Začnite sa rozprávať o osobných veciach.(o osobnom rozhovore som už niekde písal. Myslím že to bolo, „aké otázky dievčatá nemajú radi“, alebo také niečo.) Odporúčam napríklad rozprávať o trapasoch. „Poviem ti jeden môj trapas a ty mi povieš svoj“ To často prelomí bariéru medzi vami. Ale keď zistíš že s jeho hanblivosťou problém nie je, no napriek tomu sa spolu neviete o čom baviť, tak si hľadaj niekoho lepšieho.
Uplne suhlasim s Drag-on-om, tiez by som ti asi poradil podobne. Len tak na dodatok...keby si mu chcela pisat nejaku sms, radsej pouzivaj namiesto w v a namiesto x ch, myslim, ze chlapci to maju radsej
Co takto zazitky z detstva,rozne urazi a dobra tema je aj sport a nemusis pritom o nom skoro nic vediet nahod taku temu a ty hovorit ani nebudes musiet len pocuvat
No tak po precitani toho tu, co si pisala, si myslim, ze urcite vies, ked ste si vsetko povedali, tak viete jeden o druhom ake mate zaluby, zaujmy a akych mate kamaratov a ake ste rodiny, tak proste nahod nejaku taku temu, vsak vzdy sa nieco udeje, kazdy den nieco nove. No proste tomu neverim, ze nic, ved nie ste spolu snad kazdy den a ked ste, to nerobi tiez ziadny problem, ved teraz je leto a zazitkov je plno. Len proste zavri oci a spusti, to je jedno, aj ked povies nejaku blbost, aspom sa na tom zasmejete a uvolnite. Drzim palce
Podla mna je zbytocne pytat sa, o akych temach mate rozpravat, lebo tak ti ich mozno viaceri napisu, a ty z nich budes v strese mechanicky vyberat, s tym, ze o nich rozpravas, len aby si rozpravala, pricom ta taka komunikacia nebude absolutne naplnat.
Mam uz prestudovane nieco zo psychologie, v utorok idem na jednu prednasku o tom, ako na ludi, ktori maju komunikacne problemy, tak potom snad buzdem moct napisat aj nieco viac. Ale zatial len tolko, ze podla mna nemate otvoreny vztah zalozeny na uprimnosti. Mas pred nim nejake tajomstva, alebo nieco, co mu nechces o sebe alebo svojom zivote povedat? Ak ano, POVEDZ MU TO. Bol by to prvy krok k prelomeniu barier v spontannej komunikacii medzi vami dvoma. Rozpravajte sa o osobnych veciach, tak ako to tu uz niekto napisal. Povedz mu ty o sebe, a spytaj sa ho aj na jeho osobnew temy. Nie zasa osobne temy typu sex, ale skor nieco, s cim sa sama trapis a davas si pozor na to, aby si o tom niomu nepovedala.
Potom by to este mohla byt taka vec, ze sa sama pred sebou prilis pretvarujes, a preto stracas bezny pristup k svojmu podvedomiu, ktore ti moze casto dat inspiraciu co hovorit. Ale to, ci sa pretvarujes sama pred sebou, tak lahko nezistis, ale v skutocnosti takmer kazdy clovek popiera sam pred seboiu nejake osobnostne crty a vsugeroval si, ze prezmenu nejake ine vlastnosti ma.
A ta tretia moznos je, ze ste proste hanblivi. ako to uz pisali ostatni.
Ahojte, mam kamarata ktory je perfeeeeektny ale na jednej veci sa nevieme dohodnut : TEMA nevieme o com kecat. Poradimi niekto ?? Ps: mame spolocne zaujmi, ale na tom asi nezalezii
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
drzim palce
11 mesiacov poznam chalana s ktorym som 5 mesiacov z toho chodila ,sme stale super kamosi a risuje sa nieco viac...a my si mame STALE co povedat...
takze sa neboj asi ste len trosku hamblivy ale podari sa to
Mam uz prestudovane nieco zo psychologie, v utorok idem na jednu prednasku o tom, ako na ludi, ktori maju komunikacne problemy, tak potom snad buzdem moct napisat aj nieco viac. Ale zatial len tolko, ze podla mna nemate otvoreny vztah zalozeny na uprimnosti. Mas pred nim nejake tajomstva, alebo nieco, co mu nechces o sebe alebo svojom zivote povedat? Ak ano, POVEDZ MU TO. Bol by to prvy krok k prelomeniu barier v spontannej komunikacii medzi vami dvoma. Rozpravajte sa o osobnych veciach, tak ako to tu uz niekto napisal. Povedz mu ty o sebe, a spytaj sa ho aj na jeho osobnew temy. Nie zasa osobne temy typu sex, ale skor nieco, s cim sa sama trapis a davas si pozor na to, aby si o tom niomu nepovedala.
Potom by to este mohla byt taka vec, ze sa sama pred sebou prilis pretvarujes, a preto stracas bezny pristup k svojmu podvedomiu, ktore ti moze casto dat inspiraciu co hovorit. Ale to, ci sa pretvarujes sama pred sebou, tak lahko nezistis, ale v skutocnosti takmer kazdy clovek popiera sam pred seboiu nejake osobnostne crty a vsugeroval si, ze prezmenu nejake ine vlastnosti ma.
A ta tretia moznos je, ze ste proste hanblivi. ako to uz pisali ostatni.