Ahojte, mam 15 rokov a zajtra idem prvy krat s babou von. Zavolala ma sama inac by som nesiel ale nechcel som to odmietnut tak som povedal ze idem. Len problem je ten ze neviem o com sa mam s nou rozoravat. S babami si viem pisat aj 2 hodiny vkuse. Poradi
a ako vážne to ty berieš s ňou? berieš ju ako kamarátku či možno očakávaš aj niečo viac? začnite podľa mňa o škole a uvidíte čo ďalej ako sa to vyvinie
@riddler Fuu no moc nie. Len ze je dost pekna... Ja som sa nikdy nebavil s babami lebo som sa bal ale teraz ked som uz deviatak na zakladke tak uz sa chcem prekonat aby som aj na strednu bol pripraveny a mohol sa rozpravat so spoluziackami.
@zelinka V skole sme sa len pozdravili. A frajerku nechcem na to mam cas. Len chcem prekonat strach a mat aj kamaratky nie len kamaratov. A hlavne ona uz ma frajca...
A nemôžeš si pozrieť jej fb profil, alebo Intagram? Z toho sa dá čosi zistiť, a na základe toho začať nejaká debata. Alebo sa normálne popýtaj na tieto veci, povedz jej o svojich záľubách.
@kerrang Mne napisalo vela bab ze ci s nimi nepojdem von, ale vzdy som odmietol alebo vyhovoril sa. Ja som tiez stastny ze ma tak volaju von lebo vacsinou to tak nebyva. A hlavne oni chodia von len s tymi ktory fajcia a piju a to ja nerobim. Zevraj som pekny ale ked sa na seba pozriem moc to nevidim
@nun12 Určite si asi dosť pekný, ináč to nevidím.. ....určite v tom bude krása ako hlavný dôvod, takže buď len rád ...mne sa to už ako priemernému menej páči, že len na krásu pozerajú, ale čo už, nezastrelím sa preto aj keď som priemer hoci celkom dobrý vlastnosťami
Toto je také milé a pubertálne úprimné fórum, aké tu už dávno nebolo. Povedz jej nech ti o sebe porozpráva. Potom rozoberaj jednotlivé body a hľadaj spoločné veci. Ženy sa obvykle nesťažujú, keď môžu hovoriť o sebe a niekto ich počúva.
@nun12 Nuž ženy sú v tom také, že hľadajú takých čo chlachcú a húlia, no nie každá samozrejme.. ...majú radi dobrodružstvo to je hlavný dôvod prečo sú s nimi, nič viac, nič menej..
@kerrang Ale problem je ze ja vobec nie som pekny. Mam same vyrazky a vyzeram hnusne proste. Ja nechapem co na mne vidia. A bojim sa hlavne toho ze ked bude ticho vonku, tak to povie vsetkym a uz nikdy nepojdem von s babou.
@hellium Tak o zivote. Ja nemam ani problem s nimi volat cez messenger, s jednou som volal uz aj 10 krat asi 1 hodinu za kazdym, ale bojim sa ist proste von.
A už keď ti mám poradiť tak najlepšie by bolo keby ste sa najprv spoznali, spýtaj sa jej či má nejakých súrodencov a o tom sa bavte, potom o spoločných známich a koníčkoch. Niekedy sa stáva, že jeden sa hanbí, a ten druhý musí rozprávať viac aby ho posmelil. Keďže sa ti nepáči máš to oveľa ľahšie, lebo nebudeš až taký nervózny, a nebudeš musieť vymýšľať ako jej naznačiť že sa ti páči. Vlastne stačí keď sa s ňou budeš rozprávať ako s kamarátom, alebo na messengeri s babou a pôjde to. Tak hlavne veľa šťastia
@nun12 Aha ...no ženský ideál krásy alebo proste príťažlivosti opačného pohlavia býva často dosť čudný a pre mňa ako muža nepochopiteľný
...však aj napríklad taký Ed Sheeran.. ...pre viaceré sa zdá Ed Sheeran ako ryšavý, nevzhľadný, bledý chlap, no iné idú šalieť a vidia v ňom Boha ...niekedy tam potom čisto zaváži charizma človeka, sexepíl, šarmantnosť, vyžarovanie človeka atď. ...niektorí to majú v sebe a ani si tu neuvedomujú a ťahajú k sebe prirodzene opačné pohlavie a iní sa to snažia mať a nepritiahnú ani komára k sebe trošku žartovne povedané ...chloroform robí svoje, kto ho má, je šťastný človek
@nun12 Verím, že snáď na klebetnice nenarazíš ...úprimne, nemám to rád ani ja keď o mne šíri klebety, čo by si mohla nechať pre seba ...záleží aj od človeka, niekto nepotrebuje silou mocou šíriť a roznášať klebety
Tiež odporúčam ísť v tejto zime niekam dnu. My sme vždy s bývalou hrali takú hru, ktorá sa volala 4-2-1. Jeden z nás vždy navrhol 4 činnosti alebo podniky, kam by sme mohli ísť, potom zase ďalší z tých štyroch vybral tie 2, ktoré sa mu pozdávali najviac a z tých dvoch sa už vybralo potom veľmi ľahko iba jedno miesto kam by sme šli.
Väčšinou sme sa pritom vymýšľaní dobre zabávali a srandovali a každý mal v tom kúsok z toho svojho výberu takže sa nemohol vyhovárať že nemal na výber.
Keď je niekto zo školy, tak ja s tým človekom vačšinou ohováram učiteľov Určite máte každý nejaké príhody s danými učiteľmi, takže ja by som sa bavila o takýchto veciach
Strašne stresuješ, kurňa.. ...však o nič absolútne nejde a nie je to situácia, že keď to medzi vami nevýjde, ti dotykajú tvoje biologické hodiny ...ja by som to v tvojich 15 rokoch bral maximálne hravo a a nestresoval by som, však nájdeš isto ...horšie je to už v 27 rokoch, keď už ti ide na rozum aj zakladanie rodiny, ale ty ju nemáš vlastne ani s kým založiť, lebo nemáš takú babu ešte pre život..
Keď nenájdeš teraz, tak nájdeš neskôr inú babu ...poviem ti pravdu, že ja som v tvojich 15 rokoch ani nebol takto vonku s babou čo ty, a prvé rande som mal asi tak 20 rokoch až.. ...skrátka nebol som pripravený a osobné problémy a vysporiadavanie sa zo smrti otca urobilo svoje
To len teraz je trend týchto mladých sa tak v tomto ponáhľať, a pritom majú stále dostatok času..
@kerrang Ja nechcem s nou chodit ani nic, to ani nie je rande. Len chcem aj nejake kamaratky, lebo teraz v nasej triede je zo hrozne a vobec sa so spoluzickami nebavim. A hlavne ona ma frajera takze to je uplne jedno
@nun12 Hmm, tak sa s ňou aspoň stretni, však za to nič nedáš ...ak bude sklamaná prípadne budete sklamaní, tak sa nič nestane a navyše ani ťa to tak nebude mrzieť, keď hovoríš, že ona má frajera
@kaiserchief1 Neviem tak o uciteloch, o zalubach a parkrat som jej povedal nejaku lichotku, ze je zlata a tak a potom ma na konci obymla. Ale neviem choval som sa tak nezabavne asi preto lebo som sa bal. Ale dufam, ze casom to bude lepsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
A už keď ti mám poradiť tak najlepšie by bolo keby ste sa najprv spoznali, spýtaj sa jej či má nejakých súrodencov a o tom sa bavte, potom o spoločných známich a koníčkoch. Niekedy sa stáva, že jeden sa hanbí, a ten druhý musí rozprávať viac aby ho posmelil. Keďže sa ti nepáči máš to oveľa ľahšie, lebo nebudeš až taký nervózny, a nebudeš musieť vymýšľať ako jej naznačiť že sa ti páči. Vlastne stačí keď sa s ňou budeš rozprávať ako s kamarátom, alebo na messengeri s babou a pôjde to. Tak hlavne veľa šťastia
...však aj napríklad taký Ed Sheeran.. ...pre viaceré sa zdá Ed Sheeran ako ryšavý, nevzhľadný, bledý chlap, no iné idú šalieť a vidia v ňom Boha ...niekedy tam potom čisto zaváži charizma človeka, sexepíl, šarmantnosť, vyžarovanie človeka atď. ...niektorí to majú v sebe a ani si tu neuvedomujú a ťahajú k sebe prirodzene opačné pohlavie a iní sa to snažia mať a nepritiahnú ani komára k sebe trošku žartovne povedané ...chloroform robí svoje, kto ho má, je šťastný človek
- norrmalne, o zivote
Väčšinou sme sa pritom vymýšľaní dobre zabávali a srandovali a každý mal v tom kúsok z toho svojho výberu takže sa nemohol vyhovárať že nemal na výber.
To len teraz je trend týchto mladých sa tak v tomto ponáhľať, a pritom majú stále dostatok času..