Čauko...nemáte nejaké originálne nápady, o čom by som sa ešte mohla porozprávať s priateľom ? ...Všetky tie klassické témy typu hudba, knihy, filmy, politika a tak sme už vyčerpali...taže teraz sa len handrkujeme, kto je na rade s vymýšľaním témy ...T
po precitani tohto clanku neviem ci sa mam smiat alebo co, rozpravajte sa o kavenach, o nevycerpatelnych zdrojhoch na tejto zemeguli, o vtacikoch ktore prilietaju teraz k nam, alebo o niecom inom. Tema sa da najst vzdy.
Tak toto je najhoršie, ak sa nemáš o čom porozprávať s niekým, koho máš rada, aj keby si ako chcela. Hádam sa to napraví. Skúste byť ticho, niečo z vás vyjde. Veď sa nemusíte baviť o všedných témach. Proste, zamyslenie sa..niečo z teba vyletí a zrazu to bude rozhovor, ktorý sa nemusí skončiť.
A len tak na dodanie..veľa ľudí trávi svoj čas za internetom, kde píšu a MLČIA. Tak sa stráca aj slovná zásoba.
o skole/praci, buducnosti, rodine-urcite ma kazdy z vas dakeho naruseneho clena rodiny, vasich snoch(realne pod perinou snivanych), o vasich strachoch, radostiach...
Nwm ja nemam frajerku a keby som mal tak tiez asi nwm o com,, sak ani s kamaratmi sa nemam o com rozpravat stale to iste: jak hrali futbal hokej jak bol do kedy napity mozno o nejakych hrach na pc a to je secko stale dookola.
@magorka ... to vzdy ides do vztahu s tym ze sak to neni nadlho len na urcity cas? .... ja ked uz vztah tak taky co dufam ze vydrziu navzdy alebo aspon co najdlhsie ale zas aby som tu zase necitala neviem ake komentare.. uvedomujem si, ze niekedy to nejde a nie je to navzdy
Zľavy v Kauflande, zemiakové dilemy, spolunažívanie s dôchodcami, pozitíva rannej MHD, ako zaviesť tampón, kvalita dreva, využitie reklamných letákov, opaľovacie krémy, som tehotná Frančesko a pod. Spontánnosti sa medze nekladú.
Ja viem! skúste sa s priatelom porozprávat napr. o spoločnej návšteve psychológa, ak este chcete byt spolu, mozno vam odbornik dako poradi, lebo ak nie tak to vyzerá na rozchod podla mňa. Ked sa uz dvaja nemajú o čom baviť, je to v kaši.
@magorka Mam tu pre Teba tri zaujimave nazory od troch inych ludi, s ktorymi som sa rozpravala asi raz v zivote, ale toto mi utkvelo v hlave.
1. mi povedal: S inymi ludmi sa spolocna tema hlada vlastne docela tazko. Ale ak ju nevies najst, musis potom aspon objavit cloveka, pri ktorom Ti ani uplne ticho nie je trapne.
2. tvrdil: Najlepsi rozhovor je asi taky, ked vkuse a plynulo meliete a ak nad tym potom spatne rozmyslas, vlastne nedokazes pochopit, o com vsetkom ste tak dlho mohli rozpravat.
3. zreprodukoval vetu z Maleho Princa (myslim): Rozhovor je pramenom nedorozumeni.
Tak si vyber, co je pre Teba najprijatelnejsie mozne "riesenie".
mala by si chodit s niekym koho poznas dobre a bol predtym tvoj dobry kamos. tam nema ist o to ze ;a teraz nieco kecajme lebo pruser...a hm aku temu zacat; je to hlupost... ja s mojim frajerom toto vobec neriesime, chodime aj spolu nakupovat a ak je cas, venujeme sa geocachingu, rozpravame sa stale vzdy a o vsetkom.
inak aj ja mávam dosť často taký problém.. ideme po škole do baru a nahodou ostaneme sami.. no neni očm... tak sa rečej ideme bozkávať abo dlabem blbosti odveci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
Ak to druhé,fú,neviem,ale to že sa spolu nemáte o čom rozprávať neni bohviečo.Bohužial to poznám :/
no teraz vážne... ako ste sa vôbec dali dokopy? ani sa nečudujem, že máš taký nick aký máš čisto magorizácia
@lenuska175 on je tak niečo medzi kamarátom a frajerom
@newgeneration ale ono je to komplikované ...a rozhodne to nie je moja chyba
@kasko díky
@bonita tak ale nie každý deň sa stane dačo také zaujímavé, že by to potrebovalo prediskutovať
Skús si ale prečítať toto, » forum.qark.net/jak-na-zensky/o... , možno ti to trochu pomôže...
toto fakt nechápem
@stage joo, to je tiež jedna z tém...nové drby vznikajú každú chvíľu
@v šetci ostatní díky aj vám
inak toto by zaujimalo aj mna @magorka ? ,,to ani nemá vydržať dlho,,
A len tak na dodanie..veľa ľudí trávi svoj čas za internetom, kde píšu a MLČIA. Tak sa stráca aj slovná zásoba.
Alebo polemizujte o tom či existuje boh alebo ako vznikol život na Zemi.To zabije veľa času.
@johny281 nj, a internet je aj kameňom úrazu, všetky témy vypíšeme na nete a potom nemáme o čom
@lenuska175 ešte nie, ale díky...no a o bohu radšej nie, on je veriaci a ja nie...to by zle dopadlo
díky všem
vždy sa dá niečo nájsť treba byť vynaliezavý
Úprimne, chcem mať tento problém.
ach
Práve som odpadla
A to som myslela, že s vymýšľaním a nacvičovaním presných replík pri zdvíhaní telefónu som nahlavu
Neuveríš, ale tentokrát nič!! Fakt, som sa rozhodla že to nechám na improvizáciu
Lebo som aj tak ani jedenkrát nepovedala to, čo som chcela, iba raz a aj tak si to nebol ty
ale to sa ozaj nemate o com bavit? to si teda neviem predstavit...akoze ja som ticha ale ked som s frajerom tak mi to nejak moc mele
a rozdielny sme tak ze viac ozaj asi nejde ale o to je ta konverzacia zaujimavejsia
dočasný vzťah??? na dva roky???....to ho máš na paušál alebo čo ???
poupratuj si v hlave, máš tam dobrý bordel....
1. mi povedal: S inymi ludmi sa spolocna tema hlada vlastne docela tazko. Ale ak ju nevies najst, musis potom aspon objavit cloveka, pri ktorom Ti ani uplne ticho nie je trapne.
2. tvrdil: Najlepsi rozhovor je asi taky, ked vkuse a plynulo meliete a ak nad tym potom spatne rozmyslas, vlastne nedokazes pochopit, o com vsetkom ste tak dlho mohli rozpravat.
3. zreprodukoval vetu z Maleho Princa (myslim): Rozhovor je pramenom nedorozumeni.
Tak si vyber, co je pre Teba najprijatelnejsie mozne "riesenie".
@68