Školu mám cez cestu, takže keby som aj o 7:40 vstal, stále to stíham, ale už mám nejaké raňajšie rituály, a nie je nič horšie, ako keď sa už ráno musím ponáhľať... Radšej si privstanem o nejakú polhodinku, aby som mal pekne na všetko čas...
vstávam o 5:40 a nemám s tým absolútne žiadny problém, ešte sa mi ani nikdy nestalo,že by som zaspala,ja sa väčšinou zobudím ešte predtým,ako mi zazvoní budík
6:45 (teda o dve hodiny neskôr ako chodím cez prázdniny spať)
a nie, nechce (ach) väčšinou keď vstávam absolútne nevnímam svoje okolie, ledva vidím, najebem do všetkého, čo sa mi pripletie do cesty a je mi strašná zima
7:30 škola začína o 8:00..ale mám odskúšané,že stačí,ak prídem o 8:05...to už sú zalezené upratovačky-tj. nemusím sa prezúvať nemusím čakať ani sa tlačiť..môžem si pospať ..atď
a nepoznám človeka,ktorému by sa chcelo vstávať do školy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ale inak cca 6:00 ak je nulta tak 5:40
...
už si nepamätám, bolo to dávno
a nie, nechce (ach) väčšinou keď vstávam absolútne nevnímam svoje okolie, ledva vidím, najebem do všetkého, čo sa mi pripletie do cesty a je mi strašná zima
a nepoznám človeka,ktorému by sa chcelo vstávať do školy