Sakra, blbo som to dala, medzi 20-22 väčšinou. Ale dneska som sa napríklad akurát teraz dosprchovala, včera som sa okolo pol jednej, čiže to závisí od toho, či niečo robím a či je voľná kúpelňa
kazde rano. neviem preco, ale pride mi hlupe sa sprchovat vecer, pretoze v noci sa clovek trochu spoti. tiez si neviem predstavit rano bez prebudzajucej sprchy.
keď ide niečo dobré o ôsmej v telke tak sa snažím do tej ôsmej osprchovať (hm...to sa stane asi raz za rok)
inak sa sprchujem tak od 20:30-22:00
neskoršie mi už nedovolia lebo tu žije banda debilov, ktorým vadí keď sa púšťa voda po 22:00 (tento dom má takú zvláštnu akustiku že tu niečo pošepneš a počuť to na druhom konci domu, preto im vadí púšťanie vody
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Ale cez skúškové (so spánkovým režimom posúvaným všetkými existujúcimi možnosťami) nie je ani okolo tretej-štvrtej ráno nič zvláštne.
keď je škola, tak dajme tomu od tej 4 do 7 ráno, podľa toho, ktorým busom idem
sobota - ak idem niekam, tak tesne predtým, keď som doma, je mi to nejak jedno a v nedeľu ako kedy...
Cez víkendy o štvrtej,piatej ráno ... Mali by ste vidieť to nadšenie mojich drahých spolubývajúcich
ked si nejdem, snazim sa do 22:00
ked beham, tak idem behat okolo 20:00, nech sa do 22:00 stihnem umyt
Niekedy o pol desiatej, niekedy o dvanastej v noci
a inak väčšinou po zobudení
o__O
inak sa sprchujem tak od 20:30-22:00
neskoršie mi už nedovolia lebo tu žije banda debilov, ktorým vadí keď sa púšťa voda po 22:00 (tento dom má takú zvláštnu akustiku že tu niečo pošepneš a počuť to na druhom konci domu, preto im vadí púšťanie vody